COMPANII, LIFESTYLE

Farmec inaugureaza al 25-lea magazin de brand

19 decembrie 2018, ora 12:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
1.jpg
Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, continua extinderea nationala a retelei magazinelor de brand cu inaugurarea celui de-al 25-lea magazin, in urma unei investitii de peste 50.000 de euro.

Noul magazin Gerovital din București
este amplasat în incinta centrului comercial Sun Plaza (etajul 1, Calea Văcărești nr. 391) și are o suprafață de peste 50 m2.

Producătorul de cosmetice clujean deja intenționează deschiderea unui alt magazin până la sfârșitul anului, în Centrul Vechi din București, rețeaua ajungând astfel la 18 unități Gerovital și 8 unități Farmec.

„În 2018 am inaugurat trei magazine și dorim să încheiem anul cu alte două deschideri în București: Sun Plaza și Centrul Vechi. Suntem primul producător local de cosmetice care dispune de o rețea proprie de magazine de brand și ne asumăm cu responsabilitate să ducem acest concept în cât mai multe zone din țară”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.Vizitatorii magazinului din Sun Plaza vor avea la dispoziție toate gamele brandurilor Gerovital și Aslavital, precum şi sfaturi specializate privind utilizarea corectă a acestora, oferite de consultanţii de beauty prezenți în magazin.

O altă facilitate oferită gratuit și exclusiv în magazinele Gerovital este testul de dermoanaliză, disponibil și în Sun Plaza. Acesta durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii. În funcţie de rezultatele obţinute, consultanţii de frumuseţe prezenţi în magazin le pot recomanda consumatorilor produse specifice necesităţilor lor şi pot concepe scheme de tratament personalizate.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 13 August 2022, 00:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter