COMPANII, BURSE

Piperea: Falimentul Oltchim ar fi un genocid economic pentru judetul Valcea

24 februarie 2015, ora 15:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
oltchim.jpg
Un eventual faliment al Oltchim ar fi un genocid economic pentru judetul Valcea in conditiile in care aproximativ 5.300 de oameni produc, datorita combinatului, sume la bugetele locale si vireaza contributii la asigurarile de sanatate si la pensii, afirma Gheorghe Piperea, partener coordonator al RomInsolv SPRL, intr-o conferinta dedicata activitatii combiantului valcean.

"Nu este cazul sa vorbim de falimentul Oltchim chiar daca exista multe interese pentru acesta, insa noi avem un plan de reorganizare construit pentru continuarea activitatii. Este infantil si periculos sa vorbesti de falimentul Oltchim, ar fi un genocid economic pentru judetul Valcea. Chiar si reprezentantii FMI se numara printre cei care dau ca solutie pentru Oltchim falimentul. Aproximativ 5.300 de oameni produc, datorita Oltchim, sume la bugetele locale, dau contributii la asigurarile de sanatate si la pensii", a spus Piperea, citat de Agerpres.

Planul de reorganizare a fost realizat avand in vedere, in primul rand, rezultatele operationale pozitive ale Oltchim SA, inregistrate incepand cu luna octombrie 2014. EBITDA (profitul inainte de taxe, dobanzi, deprecieri si amortizari — n.r.) a crescut de la o medie lunara de plus 300.000 euro in trimestrul IV 2014, la plus 700.000 euro in luna ianuarie 2015.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 23:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter