- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Conturile de economii ale Apple au ajuns la suma de 10 miliarde de dolari

04 Aug, 00:36 • Cornel Ghimeșan
Apple spune că utilizatorii au depus peste zece miliarde de dolari în conturile de economii lansate cu câteva luni în urmă.
Conturile de economii ale Apple au ajuns la suma de 10 miliarde de dolari

Apple lansa, în luna aprilie, alături de Goldman Sachs, conturile de economii Apple Card Saving, care ofereau un randament anual de 4,15% mult peste medie.

Citește și Apple a dat lovitura! Gigantul a încasat venituri uriașe prin firma din România. Compania și-a majorat veniturile cu 43%

Chiar dacă în momentul de față serviciul poate fi folosit doar de clienții din Statele Unite, dovânda avantajoasă a ajuns deja la mulți clienți. S-a depășit suma de zece miliarde de dolari pentru valoarea totală a depunerilor.

Până acum 97% dintre clienți au ales să depoziteze automat în contul de economii banii din Daily Cash, serviciul de cashback al Apple Card. Plățile făcute cu Apple Card atrag automat un cashback între 1 și 3%.

Citește și Apple le interzice angajaților să mai folosească ChatGPT ca să evite „scurgerea de date”. Ce alternativă le-a dat

Acum, Apple se situează pe locul 140 în topul băncilor americane după depozite și a ajuns să ocupe acest loc în mai puțin de patru luni de la lansarea contului de economii.

Istoria Apple a început într-un garaj, iar acum e printre cele mai mari companii din lume

Apple e o companie cu sediul în California, fondată de Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne. E considerată a fi una dintre cele cinci cele mai mari companii de tehnologia informației din SUA, celelalte fiind Amazon, Google, Microsoft și Facebook.

Apple a lansat, de-a lungul timpului, numeroase, produse și serviciile, iar printre cele mai cunoscute se numără iPhone, iPad, iPod, Mac și iTunes.

Steve Jobs și Steve Wozniak sunt cei care au pus bazele companiei de produse electronice într-un agaraj închiriat din Palo Alto, sudul Californiei. După ceva vreme au reușit să realizeze 50 de plăci de bază pe care le-au vândut la prețul de 500 de dolari bucata. Ulterior acestea au primit numele de Apple, după numele casei de discuri care producea melodiile Beatles, trupa preferată a lui Steve Jobs. Data de 1 aprilie 1976 a fost istorică pentru ei fiindcă atunci s-a vândut primul Apple. De la o joacă într-un garaj, astăzi Apple a ajuns să fie una dintre cele mai puternice companii din lume, care valorează sute de miliarde de dolari.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult