- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Dar de nuntă obligatoriu! Mențiunea pe care o mireasă a făcut-o pe invitație i-a indignat pe potențialii participanți la eveniment: „Dacă nu-ți poți permite o nuntă, nu o faci”

27 Feb, 14:02 • Stefan Simion
O viitoare mireasă a stârnit indignarea multora dintre persoanele invitate la nuntă după ce a scris pe invitație faptul că își dorește ca participanții să acopere costul meniului. De asemenea, tânăra a menționat pe invitație și contul bancar în care aceștia ar fi trebuit să depună banii în momentul în care ar fi confirmat participarea la eveniment.
Dar de nuntă obligatoriu! Mențiunea pe care o mireasă a făcut-o pe invitație i-a indignat pe potențialii participanți la eveniment: Dacă nu-ți poți permite o nuntă, nu o faci

Dar de nuntă obligatoriu! Gestul miresei i-a indignat pe mulți dintre cei invitați, unul dintre ei postând invitația pe grupul de Facebook „That’s It, I’m Wedding Shaming”, postarea strângând o sumedenie de comentarii pro și contra.

Dar de nuntă cu cântec! Mențiunea de pe invitația de nuntă care i-a indignat pe potențialii participanți

După cum se vede pe invitație, viitori miri au menționat ordinea serviciilor pentru ziua respectivă și codul vestimentar, apoi a urmat rugămintea care i-a indignat pe posibilii participanți – acoperirea costului meniului. Pentru mâncarea care urma să fie servită la eveniment, mirii au solicitat un tarif de 40 de dolari pentru un adult și 20 de dolari pentru un copil.

dar de nuntă

În locul cadourilor tradiționale de nuntă, vă rugăm să contribuiți la costul bufetului nostru. Acest lucru ne va permite să ne bucurăm de o masă minunată împreună și să creăm amintiri de durată alături de cei dragi”, se arată în invitația la nuntă.

Mai mult, cuplul solicită ca banii să fie virați în contul menționat pe invitație înainte de nuntă, odată cu confirmarea participării.

Citeste si Darul de nuntă creşte cu inflaţia în 2024! Cu cât variază sumele în funcţie de fiecare regiune

Pentru a facilita procesul de planificare, vă rugăm să includeți contribuția dumneavoastră atunci când confirmați participarea la eveniment. Acest lucru ne va ajuta să transmitem numărul precis al invitaților către locația noastră și să asigurăm o experiență fără probleme pentru toată lumea. Prezența dumneavoastră la nunta noastră este cel mai semnificativ cadou pe care l-am putea cere și suntem cu adevărat recunoscători pentru dragostea și sprijinul vostru pe măsură ce începem acest nou capitol al vieții noastre împreună”, se mai arată în invitație.

Val de reacții după ce mirii au menționat de invitație că vor bani pentru acoperirea meniului

Postarea invitației pe respectivul grup de Facebook a generat valuri de comentarii, potrivit Daily Mail.

„Dacă nu-ți poți permite o nuntă, nu face nuntă. Fie scrieți: ‘Fără cadouri ambalate, vă rog’, pe invitație, așa cum este standard. Majoritatea oamenilor știu că acest lucru înseamnă ‘cadouri în bani sau cecuri, vă rog’.”.

„Este atât de urât. Nu este vorba despre sumă, ci despre taxarea oamenilor să vină la nunta ta și să ajute să plătească pentru ea”

„Majoritatea oamenilor știu că este codul pentru „numai cadouri în numerar sau cec, vă rog”.

Citeste si Cum poți să ai parte de o nuntă de vis cu doar 2.300 de euro. O mireasă a reușit această performanță uriașă

Cu toate acestea, alți comentatori au sărit în apărarea cuplului de viitori miri insistând că aceasta ar trebui să fie o practică normală.

„Nu am absolut nicio problemă cu asta și cred că este cam ciudat că oamenii se așteaptă la o masă grozavă și alcool gratuit, dar se vor plânge și dacă mâncarea și alcoolul nu sunt suficient de bune sau dacă nu este bar deschis”

„Este rău că nu am o problemă cu asta? Este o sumă rezonabilă, mai mică decât ceea ce ar cheltui majoritatea oamenilor pentru un cadou și au fost clari că nu vor cadouri”, sunt doar câteva din comentariile internauților.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult