- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

O moldoveancă s-a trezit într-un coșmar după ce s-a angajat în Italia, în casa unei bătrâne.

16 May, 12:48 • Amarie Giorgiana
O moldoveancă de 27 de ani a plecat la muncă în Italia, cu gândul că va reuși să strângă bani pentru a-și susține financiar familia. Aceasta este căsătorită și are o fiică.
O moldoveancă s-a trezit într-un coșmar după ce s-a angajat în Italia, în casa unei bătrâne.

O femeie moldoveancă, în vârstă de 27 de ani, și-a luat inima în dinți și a plecat în Italia, cu gândul că va reuși să strângă bani pentru a-și susține financiar familia din Republica Moldova. Tânăra este căsătorită și are o fiică, așa că n-a stat pe gânduri și s-a angajat badantă în casa unei bătrâne. Fiul acesteia i-a oferit un salariu de 1.000 de euro, însă, lucrurile nu au decurs deloc așa cum și-a imaginat și s-a trezit într-un adevărat coșmar.

Ce a pățit femeia moldoveancă, plecată la muncă în Italia

În anul 2012, femeia originară din Republica Moldova s-a angajat în Solesino, provincia Padova, din Italia. La acea vreme, primea un salariu de 1.000 de euro pentru a îngriji o bătrână. Totul s-a schimbat însă atunci când fiul bătrânei și-a dorit altceva de la aceasta.

Bărbatul italian, în vârstă de 67 de ani, i-a propus femeii să întrețină relații intime cu el, susținând că salariul pe care i-l oferă include și prestarea unor astfel de srvicii. Femeia în vârstă de 27 de ani, căsătorită și cu o fiică peste hotare, a refuzat avansurile italianului.

Citește și: Povestea româncei care trăiește de pe o zi pe alta în Italia. Olga abia se descurcă cu banii: „Nu ne ajung nici să mâncăm”

Aceasta a mărturisit că, de cele mai multe ori, bărbatul consuma alcool în exces și a devenit victima unor abuzuri repetate, el insistând să întrețină relații intime cu ea. Femeia a reușit să scape de insistențele italianului și a primit și ajutor de la mama acestuia, de care ea avea grijă. Însă, moldoveanca a luat decizia de a merge la poliție, unde a raportat coșmarul prin care a trecut în timp ce avea grijă de bătrână.

În urma plângerii făcute la poliția din Italia, bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost arestat chiar la locul de muncă și, ulterior, transferat la penitenciarul din Padova, potrivit Il Gazzettino.

Citește și: Cine e românca cu o afacere originală în Italia. Ideea inediată care i-a adus succesul. „Animalele oferă uneori mai multă dragoste și satisfacție decât oamenii”