- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

O profesoară de 35 de ani şi-a lăsat în urmă viaţa liniştită şi s-a mutat în jungla peruană cu iubitul său fermier

06 Dec, 15:17 • Russo George
Caroline Knight, o profesoară de yoga nud din Londra, în vârstă de 35 de ani, trăieşte din 2021 la peste 100 de kilometri de civilizaţie, în jungla peruviană, după ce în 2021, într-o călătorie de vacanţă, s-a îndrăgostit de un tânăr de 19 ani, care are o plantaţie de cacao.
O profesoară de 35 de ani şi-a lăsat în urmă viaţa liniştită şi s-a mutat în jungla peruană cu iubitul său fermier

În ciuda faptului că mulţi consideră alegerea ei una ciudată, Caroline spune că viaţa în jungla peruviană, alături de iubitul său de 19 ani, Romulo Roman Roque, este una de vis şi nu ar schimba-o pentru nimic în lume.

Caroline a dezvăluit, totuşi, că această alegere nu a fost una planificată, ci parte din cel mai imprevizibil an din viaţa sa, 2020, care a culminat cu întâlnirea cu iubitul său, cu care a început anul 2021 în adâncimea junglei, la peste 100 de kilometri de civilizaţie.

Caroline povestește că totul a început într-o tabără din Peru, unde a călătorit cu câțiva prieteni englezi.

„Am crezut că voi sta zece zile, dar am găsit dragostea vieții mele și am decis să nu mă mai întorc niciodată acasă”, a mărturisit ea conform presei străine.

Citeşte şi: UNTOLD Dubai a dezvăluit scenele. 280.000 de oameni sunt așteptați la festivalul din Emirate

Rómulo, un fermier local, i-a atras atenția Carolinei cu „energia extraordinară și înțelepciunea ieșită din comun”, deși exista o barieră lingvistică inițială. Cu toate acestea, chemarea inimii a fost mai puternică, iar cei doi s-au îndrăgostit imediat.

După ce și-a rupt biletul de întoarcere la Londra, Caroline și Rómulo și-au construit o mică casă în mijlocul junglei. Cu natura în jur și maimuțe gălăgioase care își făceau simțită prezența, viața lor este departe de confortul urban pe care Caroline îl cunoștea.

Ei trebuie să călătorească zilnic până în oraș pentru a obține provizii, apă și pentru a comunica cu restul lumii, având acces la wifi doar în câteva locuri limitate.

Jungla peruană

Ce obstacole a trebuit să depăşească în jungla peruană

Caroline și Rómulo lucrează împreună la cultivarea și prelucrarea boabelor de cacao.

„A fost o muncă foarte grea, dar copacii ne-au răsplătit cu fructe, iar noi am transformat manual boabele în cacao crudă”, a spus ea, potrivit Mirror.co.uk. Cu aceste produse, au început să primească comenzi, iar contul lor de Instagram a devenit un mijloc de promovare a produselor lor.

Deși viața în junglă vine cu provocări precum insecte vorace și lipsa apei potabile, Caroline spune că se simte în siguranță și iubită alături de Rómulo. Costul vieții este aproape inexistent, iar economiile și ajutorul familiei îi permit să trăiască această aventură. Caroline își dorește să îl prezinte pe Rómulo familiei sale și să îl ducă să viziteze Anglia în viitor.

În final, povestea Carolinei Knight este o pledoarie pentru dragostea neașteptată care poate schimba întregul curs al vieții și pentru curajul de a renunța la confortul cunoscut în favoarea unei aventuri autentice în inima junglei peruane.

Citeşte şi: Budapesta va avea un cartier cu zgârie nori „în stil Dubai”