FINANTE-BANCI

Bancpost devine cel de-al 7-lea membru al Consiliului Patronatelor Bancare

24 septembrie 2015, ora 16:03 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bancpost.jpg
Consiliul Patronatelor Bancare din Romania (CPBR), organizatia patronala a sectorului bancar romanesc, a aprobat extinderea sa la un numar de sapte banci, prin primirea in calitate de membru a Bancpost SA.

Membrii Adunarii Generale a CPBR - Steven van Groningen (Raiffeisen Bank), Răsvan Radu (UniCredit Bank), Philippe Lhotte (BRD – Groupe Societe Generale), Tomas Spurny (Banca Comercială Română), Michal Szczurek (ING Bank Romania) si Andrei Dudoiu (Volksbank) - au aprobat aderarea Bancpost in sedinta din 16 septembrie.

La intalnire a participat si George Georgakopoulos, CEO Bancpost.

Cele sapte banci care compun acum CPBR detin peste jumatate din activele sistemului bancar din Romania, iar angajatii acestora reprezinta mai mult de o treime din totalul angajatilor la nivelul intregului sector bancar.Bancpost este o banca universala importanta in Romania, prezenta pe piata locala de 24 de ani. Are un numar de circa 2.200 de salariati si o retea de 148 de unitati, 7 centre de afaceri corporate si 5 centre regionale de retail.

Banca dispune de propriul capital si nivel de lichiditate, gestioneaza un portofoliu de peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, iar din punct de vedere al activelor, depozitelor si al creditelor acordate se situeaza intre primele 10 banci din sistem.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 20:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter