- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bancpost reduce dobanda la retragerile de numerar de pe cardurile de credit

08 May, 17:01 • Redactia DailyBusiness
Bancpost reduce dobanda la retragerile de numerar de pe cardurile de credit VISA si American Express, la retragerile efectuate intre 5 si 31 mai posesorii celor doua tipuri de carduri beneficiind de o dobanda de numai 1,5% pe luna pentru primele 3 luni de la efectuarea tranzactiei, informeaza banca.
Bancpost reduce dobanda la retragerile de numerar de pe cardurile de credit

Pentru a beneficia din plin de dobanda promotionala de 1,5% pe luna oferita de Bancpost, clientii trebuie doar sa returneze sumele aferente retragerilor de numerar intr-un interval de 3 luni de la data retragerii.

Pentru sumele nereturnate in aceasta perioada, incepand cu a patra luna de la efectuarea tranzactiei, se va aplica dobanda stabilita prin contract. Orice alimentare a contului va acoperi mai intai retragerile de numerar efectuate in perioada promotiei, cele efectuate in afara promotiei fiind acoperite ulterior.

Limitele zilnice de retragere de numerar aplicabile cardurilor Bancpost sunt de 1.500 lei pentru cardurile American Express Gold si VISA Gold, 1.000 lei pentru cardurile American Express Green si VISA Classic/Brilliant si de 400 lei pentru cardurile VISA Electron.

Bancpost este  membra a Grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana cu active totale de 87,2 miliarde euro (la sfarsitul anului 2010). Grupul are peste 22.500 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atat prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vanzare, cat si prin canale alternative de distributie.

Grupul Eurobank EFG are o prezenta solida in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru.