FINANTE-BANCI, MEDIA & MARKETING

Cazul Huidu: Instanta reduce la jumatate daunele pe care le are de platit firma de asigurari

14 martie 2013, ora 16:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Serban Huiduu.jpg
Curtea de Apel Brasov a decis, joi, sa reduca la jumatate daunele civile pe care firma de asigurari a fostei vedete TV Serban Huidu trebuie sa le plateasca familiilor victimelor accidentului provocat de acesta in octombrie 2011, de la 360.000 de euro la 190.000 de euro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Curtii de Apel Brasov, judecatorul Cristinel Ghigheci, instanta a admis recursul formulat de firma de asigurari auto SC Asigurare - Reasigurare Astra SA si a redus la jumatate cuantumul daunelor pe care aceasta trebuie sa le plateasca familiilor victimelor accidentului provocat de serban Huidu.

De asemenea, instanta a respins recursul formulat de Ioana Campean, fiica uneia dintre victime, care a cerut dublarea daunelor.

Astfel, sotia lui Stefan Balog va primi 70.000 de euro in loc de 120.000 de euro, fiul acesteia 60.000 de euro, iar Ioana Campean - 60.000 de euro, informeaza Mediafax.Sentinta instantei este definitiva, potrivit sursei citate.

In urma accidentului provocat de Huidu, in octombrie 2011, si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov. Ei se indreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 02:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter