FINANTE-BANCI

CE va discuta pe 5 decembrie daca amana pana in martie decizia privind aderarea la Schengen

04 decembrie 2012, ora 16:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Schengen2.jpg
Comisia Europeana se va pronunta in data de 5 decembrie cu privire la aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, data la care se va discuta daca decizia in privinta aderarii va fi sau nu amanata pana in martie 2013, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu.

äPe 5 decembrie, daca am informatiile bune, stiu ca in JAI (Comitetul pentru Justitie si Afaceri Interne - n.r.) se va pronunta Comisia referitor la aderarea la Schengen a Romaniei si Bulgariei. Pe data de 5, atunci se va vedea: se translateaza pana in martie 2013 sau se ia o hotarare", a afirmat, marti, Andrei Zaharescu, citat de Mediafax.

El a fost intrebat de jurnalisti ce termen realist exista la nivelul Guvernului pentru aderarea la Schengen, in contextul in care in presa a fost publicata declaratia purtatorului de cuvant al Presedintiei cipriote a UE, conform caruia aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen nu se afla pe agenda JAI din 6-7 decembrie, deoarece nu au fost facute progrese de la ultimul Consiliu, din octombrie.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 09:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter