- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Rate cu dobanda zero pentru posesorii de carduri de credit Millennium Bank

16 Mar, 13:12 • Redactia DailyBusiness
Millennium Bank a lansat planul de "Rate cu Dobanda Zero" prin care clientii bancii pot rambursa in rate egale, fara dobanda si fara comisioane, sumele folosite pentru cumparaturi efectuate cu cardul de credit la orice comerciant din Romania sau din strainatate, a anuntat banca.
Rate cu dobanda zero pentru posesorii de carduri de credit Millennium Bank

Avantajul este disponibil pentru cumparaturi cu cardul de credit in valoare de peste 1.000 de lei.

Beneficiul permite clientilor sa ramburseze in rate egale, fara dobanda si fara comisioane, sumele folosite pentru cumparaturi facute la orice comerciant din Romania sau din strainatate si poate fi aplicat pentru o anumita tranzactie sau pentru mai multe tranzactii, cumulate, iar numarul de rate lunare este, de asemenea, la alegerea clientului.

Clientii pot accesa aceasta optiune pentru cumparaturile facute la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianti din 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa.

„Clientii Millennium Bank folosesc mult cardurile de credit pentru cumparaturi, 75% dintre tranzactii fiind efectuate la comercianti”, a declarat Eliza Erhan, director dezvoltare produse retail la Millennium Bank.

Numarul de rate lunare pentru care poate opta un client variaza intre 4 si 12. Prima plata va fi efectuata in interval de o luna de la activarea beneficiului. Planul de Rate cu Dobanda Zero poate fi activat de doua ori pe an, printr-un singur apel la serviciul relatii cu clientii al bancii.

Millennium Bank face parte din grupul financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in 8 orase din tara. Banca se adreseaza atat populatiei, cat si companiilor.