- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Anunțul Digi pentru toți abonații din România! Se aplică o nouă schimbare

09 Apr, 21:45 • Bumbeneci Diana
Vești noi de la Digi. Sunt vizați abonații companiei gigant.
Anunțul Digi pentru toți abonații din România! Se aplică o nouă schimbare

Vești bune pentru abonații Digi RCS-RDS! Gigantul de pe piața telecomunicațiilor din România a făcut marele anunț, iar toți abonații trebuie să știe asta. Iată despre ce este vorba! Sunt vești noi pentru toți abonații Digi din România trebuie să știe acest lucru!

Anunțul Digi pentru toți abonații

DIGI este un furnizor de servicii de telecomunicații din România, fondat în 1994. Începând cu gestionarea mai multor rețele de comunicații în țară prin compania Romanian Cable System (RCS), a cunoscut o creștere rapidă pe piața locală.

Grupul RCS a fost consolidat în 1996, marcând începutul unei expansiuni continue. Din 1998, RCS & RDS a început să opereze în Ungaria, extinzându-se apoi în Slovacia.

Vezi și: Avertisment pentru românii care vor cumpăra carne de miel de Paște în 2024. Sunt vizați cei care caută prețuri mici

Digi
Digi

Mai exact, Digi RCS-RDS a transmis pe site-ul oficial al companiei că în perioada ianuarie – martie 2024, adică primul trimestru al acestui an, grupul DIGI a virat către bugetul de stat suma de 312.500.000 de lei. Potrivit reprezentanților trust-ului, această sumă reprezintă taxe, contribuții și impozite aferente operațiunilor tuturor entităților din România ale Grupului.

De asemenea, în anul precedent, grupul Digi RCS-RDS a avut o contribuție la bugetul de stat al României de 1,1 miliarde de lei.

„Compania pune în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților. DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de trei decenii, milioane de abonați”, se precizează pe site-ul oficial al companiei Digi RCS-RDS.

Vezi și: Românii vor avea parte de o minivacanță de Paște 2024. Câte zile libere vor avea angajații români

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult