- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

ATENȚIE! Se caută români pentru un loc de muncă plătit cu 2000 de euro la 4 săptămâni. Cât de ușor te poți angaja!

04 Jul, 07:01 • Bumbeneci Diana
Un nou loc de muncă oferit românilor aduce venituri incomparabile. Angajatorul promite să ofere salariu de 2000 de euro net la fiecare patru săptămâni.
ATENȚIE! Se caută români pentru un loc de muncă plătit cu 2000 de euro la 4 săptămâni. Cât de ușor te poți angaja!

Dincolo de granițele țării sunt tot mai mulți români care aleg să plece pentru un trai mai bun și pentru un salariu decent la locul de muncă, lăsând acasă familii, case, agoniseli de-o viață. Așa se întâmplă și cu Olanda, cândva o țară a tuturor posibilităților pentru români, astăzi cu beneficii mai puține, dar totuși considerabile. Pe platformele de angajare din domeniul online au apărut noi locuri de muncă disponibile pentru Olanda.

Locuri de muncă din ce în ce mai bune în Olanda

Potrivit Biroului Central de Statistică al Olandei, comunitatea de români numără în jur de 38.000 de persoane oficial înregistrate la municipalitățile olandeze. În prima jumătate a lui 2014 (la 1 ianuarie 2014, Olanda a liberalizat piața muncii pentru cetățenii români), numărul românilor care au venit să lucreze în Olanda a fost de aproximativ 6.000 de lucrători. În timp, numărul a ajuns la praguri record, asta datorită locurilor de muncă tot mai bune.

Unul dintre cele mai bine plătite locuri de muncă este cel de angajat la abatoare ce pregătesc carne de porc sau vită. Într-un anunț din online, angajatorul le promite românilor plata la 4 săptămâni. Salariul pentru necalificați variază între 1000 și 1200 de euro, iar salariul pentru calificați ajunge la 2000 de euro net.

Angajatorul le mai oferă românilor și transport de la domiciliu la locul de muncă, avans săptămânal, asigurare medicală olandeză și instructaj de specialitate. Mai mult, limba străină nu este obligatorie.

Anunț loc de muncă în Olanda
Anunț loc de muncă în Olanda

Ce trebuie să facă un angajat la abator?

Un angajat la un abator poate avea mai multe responsabilități, în funcție de poziție ocupată și de departamentul în care lucrează. Iată câteva dintre activitățile comune ale unui angajat la abator:

Sacrificarea animalelor: Unele persoane lucrează în secția de sacrificare, unde sunt responsabile de procesul de sacrificare a animalelor conform standardelor și regulamentelor sanitare și de siguranță. Aceasta poate implica pregătirea animalelor pentru sacrificare, folosirea tehnicilor umane pentru sacrificare și îndepărtarea organelor necomestibile.

Vezi și: Jobul plătit cu un salariu de 1400 de euro pe lună. Românii care se angajează aici au abonament la clinici medicale private şi posibilitatea de a lucra remote

Tăierea și dezmembrarea: După sacrificare, există angajați care vor fi specializați în tăierea și dezmembrarea animalelor. Aceștia prelucrează carcasele pentru a le pregăti pentru procesarea ulterioară. Aceste activități pot varia în funcție de tipul de animale (bovine, porcine, ovine etc.) și de produsele finale necesare.

Procesarea și ambalarea: Angajații din departamentele de procesare și ambalarea se ocupă de prelucrare și ambalarea produselor din carne. Acestea pot include activități tăierea cărnii în bucăți, măcinarea, marinarea, aromatizarea, etichetarea și ambalarea produselor finite într-un mod sigur și igienic.

Loc de muncă la abator
Loc de muncă la abator

Controlul calității: Un angajat la abator poate fi responsabil de verificarea calității și a asigurării produselor în conformitate cu reglementările și standardele de stabilitate. Aceasta poate implica monitorizarea igienei și a temperaturilor, inspectarea vizuală a produselor din carne, prelevarea de mostre pentru teste de laborator și asigurarea conformității cu cerințele legale.

Curățenie și igienă: Întrucât abatoarele trebuie să respecte standarde stricte de igienă, angajații pot fi responsabili de curățenia și menținerea igienei în diverse zone ale abatorului. Acest lucru include curățarea echipamentelor și suprafețelor, eliminarea deșeurilor și gestionarea subproduselor rezultate din proces.

Vezi și: Un nou loc de muncă remote face furori printre români. Salariu de 1500 de euro, bonusuri extrasalariale și muncă de acasă

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult