- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 23 mai 2023. Cum va fi vremea la noapte și în următoarele zile

22 May, 14:39 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Iată cum va fi vremea în teritoriu.
Meteo 23 mai 2023. Cum va fi vremea la noapte și în următoarele zile

La noapte, cerul va fi variabil, iar în special în primele ore ale intervalului vor fi înnorări, averse și descărcări electrice, pe suprafețe mici în Banat, Crișana, Oltenia, la munte și cu totul izolat posibil în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre 1 grad. Izolat va fi ceață, anunță ANM.

Meteo 23 mai

București

Cerul va fi variabil la începutul intervalului, apoi senin. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 10…13 grade.

Marți, în țară

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și seara, local în Banat, Crișana, Oltenia, Dobrogea, estul Munteniei, la munte și izolat în celelalte regiuni. Vor fi condiții de grindină și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre 2 grade. Dimineața și noaptea izolat va fi ceață.

Meteo
Meteo

București

Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o temperatură maximă de 27…28 de grade și o minimă de 11…14 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat.

MIERCURI
În Țară

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu intervale în care va avea înnorări accentuate și se vor semnala averse și cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în special după-amiaza și seara, în Banat, Crișana, Dobrogea, la munte și pe alocuri în celelalte regiuni. Vor fi condiții pentru grindină și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade, mai scăzute, spre 5 grade, în depresiunile intramontane. Izolat se va semnala ceață.

București

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată, astfel că maxima temperaturii aerului se va situa în jurul a 28 de grade, iar temperatura minimă va fi de 12…15 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și seara când vor fi posibile averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citește și: ALERTĂ METEO. Ploi și vijelii în mai multe regiuni ale ţării. Cantităţile de apă vor depăşi 30 de litri pe metru pătrat

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult