- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo România. Zilele în care ANM anunță ceață, burniță și -3 grade Celsius

27 Feb, 16:40 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în România în următoarele zile. Frigul rămâne prezent în mare parte a teritoriului.
Meteo România. Zilele în care ANM anunță ceață, burniță și -3 grade Celsius

Potrivit meteorologilor de la ANM, la noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului (viteze în general de 40…50 km/h). Temperaturile minime se vor încadra între -3 și 10 grade, cu valori mai mici în depresiuni. Se va forma ceață, local în sud-estul țării, unde vor fi condiții de burniță, și pe alocuri în celelalte zone.

Meteo Capitală

Cerul va fi mai mult senin, însă spre dimineață va crește probabilitatea de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 1…3 grade.

Meteo miercuri, în țară

Valorile termice se vor situa mult peste cele specifice datei în toată țara. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului (viteze în general de 40…50 km/h). Temperaturile maxime se vor situa între 9 și 21 de grade, iar cele minime între 0 și 10 grade, cu valori mai mici în depresiuni. Mai ales dimineața și noaptea va fi ceață în estul și sud-estul țării, unde vor fi condiții de burniță, și izolat în rest.

Meteo București

Valorile termice se vor situa peste cele specifice datei. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Ai mai  putea citi azi și: El este românul care a câștigat duminică 7 milioane de euro la loto 6/49

Meteo joi, în țară

Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 21 de grade, iar cele minime în general între 0 și 11 grade, cu cele mai mari valori în Dealurile de Vest. Cerul va avea înnorări temporare și mai ales în timpul nopții va ploua slab în Banat, Oltenia, local în Muntenia și în sudul Crișanei, iar la altitudini mari în Carpații Meridionali, trecător vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Oltenia și în zona înaltă a Carpaților Meridionali. În special în regiunile extracarpatice local va fi ceață, pe alocuri persistentă, și posibil va burnița.

Meteo Capitală

Vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 5 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Meteo vineri, în țară

În cea mai mare parte a țării vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în prima zi a lunii martie. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în Oltenia, local Transilvania, sudul Banatului, la munte și izolat în celelalte regiuni. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, pe crestele Carpaților Meridionali și pe arii restrânse și la viteze mai mici și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -4 grade. Dimineața și noaptea, izolat, cu o probabilitate mai mare în est și în sud-est, va fi ceață.

 Meteo București

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în prima zi a lunii martie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar în primele ore ale intervalului vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla în general moderat.

Ai putea citi: Start pentru programul Noua Casă 2024. Ce modificări se aduc pentru doritorii unei locuințe

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult