- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Start la schiat în Poiana Brașov! Primăria Municipiului Brașov a anunțat care sunt pârtiile redeschise

07 Apr, 22:39 • Lupu Alexandra
Vești bune pentru români! Primăria Municipiului Brașov a anunțat că mai multe pârtii au fost deschise, tocmai pentru că vremea a permis acest lucru.
Start la schiat în Poiana Brașov! Primăria Municipiului Brașov a anunțat care sunt pârtiile redeschise

Autoritățile din Brașov aduc vestea așteptată de toți românii: mai multe pârtii din Poiana Brașov sunt redeschise! Așa cum arată ultimele informații, vremea le permite persoanelor interesate să dea start la schiat, relatează antena3.ro.

Se redeschid pârtiile din Poiana Brașov

Autoritățile au anunțat pe parcursul zilei de astăzi că sunt redeschise mai multe pârtii din stațiunea Poiana Brașov. Primăria Municipiului Brașov a dat vestea așteptată de români prin intermediul unei postări redactată pe pagina de Facebook.

Așadar, românii pot da start la schiat! Autoritățile transmit că vremea din ultimele zile le-a permis să ia această decizie. Concret, reprezentanții au anunțat că se redeschide varianta de coborâre până în Poiană pe pârtia Sulinar și varianta spre pârtia Bradul.

Autoritățile informează că se schiază în condiții bune în zona superioară a masivului, pe pârtiile: Lupului, Drumul Roșu, Kanzel, Doamnei, cu ieșire la telescaunul Ruia. Inclusiv zona pentru începători, Bradul, va fi redeschisă. Primăria Municipiului Brașov a precizat că au fost instalate echipamentele de transport pe cablu funcționale, precum telecabina Capra Neagră, telescaunul Ruia, teleschiurile Ruia și Bradul, telegondola.

Te-ar putea interesa și: Noua fiță pentru schiorii din România. Pentru 250 de euro, vă lasă elicopterul în vârful muntelui, apoi vă aduce ratracul încă patru ture ca să schiați pe pârtia de trei kilometri

Pârtii Poiana Brașov
Pârtii Poiana Brașov

„De mâine se va putea schia până în Poiana Brașov. Datorită condițiile meteo din ultimele zile, se redeschide varianta de coborâre până în Poiană pe pârtia Sulinar sau Drumul Roșu și apoi, pe variantă, spre pârtia Bradul.

Se schiază în condiții bune în zona superioară a masivului, pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roșu, cu ieșire la telescaunul Ruia. De asemenea, se va schia și pe pârtia pentru începători Bradul.

Instalațiile de transport pe cablu funcționale: telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia și Bradul”, transmite Primăria Municipiului Braşov pe Facebook.

Tarifele de transport pe cablu sunt reduse în această perioadă. Reducerile se aplică atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. Pentru telecabina Capra Neagră, care va fi pusă în funcțiune pentru a asigura accesul spre partea superioară a masivului a celor care vor coborî până în Poiana Brașov, numărul de puncte a scăzut la 5 de la 6.

Totodată, micșorarea este de la 4 la 3 pentru telescaunul Ruia. Administratorii le recomandă persoanelor interesate să cumpere ski-pass pentru a putea consuma punctele achiziționate.

Citește și: Cât te costă o zi la schi în stațiunile montane din România, Austria şi Bulgaria