- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești uriașe pentru români! Crește valoarea tichetelor de masă pentru acești angajați

23 Sep, 16:37 • Constantin Cristina
Valoarea tichetelor de masă va crește de la 30 de lei la 35 încă din luna curentă. Veștile bune vin pentru anumite categorii de angajați din România.
Vești uriașe pentru români! Crește valoarea tichetelor de masă pentru acești angajați

Vești extraordinare pentru români. Este vorba de angajații Dacia Mioveni care vor beneficia de majorarea valorii tichetelor de masă încă din această lună, a informat romaniatv.net.

Citește și: Schimbări începând cu 1 august! Salarii și tichete de masă mai mari pentru angajați. Românii vor da mai puțini bani pentru alimente, însă pot ajunge să plătească amenzi record

Vești uriașe pentru români! Crește valoarea tichetelor de masă pentru acești angajați

„Având în vedere contextul economic actual, urmarea a acordului între Administrație și Sindicatul Autoturisme Dacia, pentru susținerea puterii de cumpărare a salariaților, în cadrul Comisiei Paritare de vineri, 22 septembrie, părțile au convenit aplicarea următoarelor măsuri:

tichete de masă
tichete de masă

– Creșterea valorii tichetului de masă de la 30 lei la 35 lei începând cu luna septembrie 2023;

– Acordarea tichetelor de masă se va face în conformitate cu modificările legislative, în ultima zi lucrătoare pentru luna în curs”, a anunţat conducerea companiei.

Astfel, voucherele lunii noiembrie 2023 se vor acorda în ultima zi lucrătoare a lunii noiembrie 2023, voucherele lunii decembrie 2023 – doar ca excepție – se vor acorda în 18 decembrie 2023, iar în 18 octombrie 2023 se vor acorda diferențele de valoare de la 30 lei la 35 lei pentru lunile septembrie și octombrie.

Mai mult, începând cu prima lună a anului 2024, voucherele de masă se vor acorda în ultima zi lucrătoare din lună pentru luna în curs.

Alte articole: Tichete de masă, vouchere de vacanță și asigurări medicale. Angajații care beneficiază de aceste beneficii salariale