- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

„West Side Christmas Market” din Drumul Taberei a atras în 33 de zile un record de 1 milion de vizitatori! În plus, a fost desemnat drept cel mai frumos Târg de Crăciun din țară

28 Dec, 19:39 • Gabriela Andreescu
Târgul de Crăciun din Drumul Taberei ''West Side Christmas Market'', organizat de UNTOLD Universe, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6, a fost vizitat în 33 de zile de un milion de persoane.
West Side Christmas Market'' din Drumul Taberei a atras în 33 de zile un record de 1 milion de vizitatori! În plus, a fost desemnat drept cel mai frumos Târg de Crăciun din țară

Primăria Sectorului 6 a publicat bilanțul celor 33 de zile în care a fost deschis târgul ”West Side Christmas Market”, iar rezultatele sunt impresionante.

„Sosiţi din tot oraşul, dar şi din alte zone ale ţării, vizitatorii s-au bucurat de concerte, de atracţiile puse la dispoziţie, de luminiţe, dar şi de bucatele delicioase. Astfel că s-a dus vestea despre el. Într-un sondaj realizat pe site-ul observatornews.ro, „West Side Christmas Market” a fost desemnat cel mai frumos târg de Crăciun din România, din 2022. Top-ul a fost realizat având la bază peste 10.000 de voturi ale românilor din întreaga ţară. Competiţia a inclus cele mai căutate târguri de Crăciun din acest an, organizate în Bucureşti, Sibiu, Craiova, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Cluj”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 6.

Potrivit primarului Ciprian Ciucu, târgul „a fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6.”

„Să vezi atât de multă lume fericită, copii cu zâmbetele până la urechi, îţi umple sufletul. A avut de toate, a fost la înălţime, 33 de zile minunate! A fost cel mai fain eveniment din istoria Sectorului 6! Toţi oamenii care au muncit pentru ca totul să iasă bine merită aprecierea noastră. Sunt profesionişti. Sărbători fericite!”, a declarat Ciucu, citat în comunicat.

Citește și: Adrian Năstase anunță apocalipsa medicală pentru 2023: „Se pare ca reîncep cercetari pentru diverși virusi sau substante chimice, neurologice cu efecte letale în masă”

Edy Chereji, co-fondator UNTOLD Universe, le-a mulţumit celor care au venit la „West Side Christmas Market” să se bucure cu familia de cele mai frumoase Sărbători din an.

„Să ne aducem contribuţia la magia Crăciunului a fost o experienţă frumoasă şi pentru noi, în calitate de organizatori. Le mulţumim celor peste 1 milion de români care au vizitat târgul, cât şi celor care l-au votat ca fiind cel mai frumos din România! Tuturor le promitem că vom continua povestea de iarnă şi anul viitor!”,a transmis Edy Chereji.

În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie 2022, concertele, focurile impresionante de artificii, roata panoramică cu peste un milion de luminiţe, caruselul magic, patinoarul şi cea mai mare perdea decorativă de lumini din România au fost doar câteva dintre principalele atracţii îndrăgite de peste 1 milion de oameni.

Una dintre surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru această ediţie a fost perdeaua de lumini care a îmbrăcat podul suspendat din Parcul Drumul Taberei. Perdeaua a avut o lungime de peste 100 m şi a fost suspendată la o înălţime de până la 50 m.

Proiectul a fost finanţat integral din fonduri private.

„West Side Christmas Market” a fost desemnat cel mai frumos Târg de Crăciun din țară

Timp de 33 de zile ,,West Side Christmas Market’’, târgul de Crăciun din  Drumul Taberei organizat de UNTOLD Universe în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Municipiului București, a fost târgul de Crăciun preferat al tuturor românilor, potrivit unui sondaj efectuat de observatornews.ro.

„West Side Christmas Market” a fost desemnat cel mai frumos Târg de Crăciun din țară
„West Side Christmas Market” a fost desemnat cel mai frumos Târg de Crăciun din țară

Top-ul a fost realizat având la baza peste 10.000 de voturi ale românilor din întreaga țară. 

În urma voturilor, mii de români au ales ,,West Side Christmas Market’’ ca fiind cel mai spectaculos târg de Crăciun din România. Competiția a inclus cele mai căutate târguri de Craciun din acest an, organizate în București, Sibiu, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj.

Citește și: Statul îți va putea confisca mașina! 28 de parlamentari au depus un amendament la Codul Rutier cu prevederi draconice!

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult