IT&C

Cat costa smartphone-ul flexibil, portabil şi rezistent la apă

25 iulie 2015, ora 11:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
portal2.jpg
Portal este smartphone-ul creat pentru pasionaţii de tehnologie, indivizii activi şi pentru profesioniştii sătui de telefoanele care se defectează atunci când le este lumea mai dragă. Scopul echipei care a lucrat la acest concept este să creeze un dispozitiv care să combine tehnologia smartphone-urilor avansate cu mobilitatea smart watch-urilor şi fitness tracker.

Cu Portal ai scăpat de grija depozitării smartphone-ului, pentru că îl poţi ţine permanent la încheietura mâinii. De ce să porţi după tine un smartwatch, un smartphone sau un fitness tracker, când poţi să deţii un dispozitiv inteligent care să le întrunească pe toate, scrie stiri.tvr.ro.

Dacă până acum 10 ani ne mulţumeam cu telefoanele cu ecrane mici, taste şi clapetă, astăzi nu putem să concepem viaţă fără un smartphone de calitate. Ştim cu toţii problema pe care au întâmpinat-o utilizatorii iPhone 6 atunci când a fost lansat dispozitivul.

Acea problemă legată de faptul că smartphone-ul se îndoia atunci când te aşezai pe el. Nici nu mai trebuie să aducem aminte de momentul în care scapi telefonul şi îl ridici de la sol cu ecranul bucăţele.

Preţurile unui astfel de dispozitiv oscilează între 349  şi 10.000 de dolari în funcţie de setările de care vrei să te bucuri, iar livrarea este estimată pentru luna septembrie 2015.În videoclipul de mai jos poţi vedea etapele prin care au trecut inventatorii şi premisele de la care au plecat pentru crearea acestui smartphone.

DailyBusiness Video: Smartphone flexibil
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 17 Mai 2021, 19:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter