IT&C, LIFESTYLE

Copac solar la intrarea in cel mai mare mall din Romania

23 aprilie 2018, ora 13:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
AFI Cotroceni_conecteaza-te la verde.jpg
AFI Cotroceni a marcat Ziua Pământului într-un mod simbolic, prin amplasarea copacului solar VTree la intrarea „Far" a centrului comercial. Astfel, începând cu data de 22 aprilie, clienții mall-ului au ocazia să admire și să se folosească, timp de o lună, de creația inovatoare și facilitățile pe care aceasta le pune la dispoziție.

Copacul solar VTree este un proiect sustenabil proiectat ca stație de încărcare. Astfel, clienții mall-ului au posibilitatea de a-și încărca telefoanele sau tabletele conectându-le direct la copăcelul solar. În plus, VTree furnizează și Wi-Fi gratuit, așadar putem spune că distracția online este alimentată de soare.

“Ne așteptăm ca în timpul în care acesta va fi expus, VTree să devină un nou punct de atracție al centrului comercial, un loc de întâlnire și socializare”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

In completarea celor două stații de încărcare dedicate mașinilor electrice, dar și a trecerii la un sistem de iluminare pe bază de LED în cadrul mall-ului, AFI Cotroceni propune un nou proiect prietenos cu mediul înconjurător.Cel mai mare mall din România îi încurajează pe clienții săi să folosească energia solară pentru a-și încărca dispozitivele pe care le utilizează cel mai adesea în activitatea lor de zi cu zi.

Cum funcționează copacul solar amplasat în AFI Cotroceni?

Ramurile sale acumulează energia solară, iar pe timp de noapte își folosesc energia rămasă pentru a lumina. În plus, în perioada următoare, pe trunchiul VTree clienții vor găsi cod QR care ascund numeroase surprize pentru vizitatorii AFI Cotroceni.

VTree este expus în oraște precum Lisabona, Praga, Vila Nova de Gaia sau Abu Dhabi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 August 2022, 16:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter