IT&C, MEDIA & MARKETING

Romtelecom si Cosmote intra de sambata sub brandul Telekom

12 septembrie 2014, ora 17:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
telekom.jpg
Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications vor fi, de sambata, noile denumiri ale operatorilor Romtelecom si Cosmote Romania, schimbarea fiind parte a procesului de adoptare a brandului "Telekom" al grupului german Deutsche Telekom.

Deutsche Telekom detine 40% din OTE Grup (Grecia), actionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali, care in 2013 au avut afaceri cumulate de 1,07 miliarde de euro.

"Incepand de sambata, 13 septembrie, unul din doi romani care folosesc in prezent servicii Romtelecom sau Cosmote Romania vor deveni utilizatori ai Telekom Romania si cele doua companii vor intra oficial in familia internationala Telekom. Ca urmare a unui proces foarte rapid de adoptie a noului brand, Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications vor fi reprezentate comercial prin intermediul brand-ului Telekom Romania ", se arata intr-un comunicat al celor doi operatori, citat de Mediafax.

Telekom Romania intra pe piata cu conceptul one-stop-shop. Pe o singura factura, clientii Telekom Romania Communications vor avea acces la servicii integrate de comunicatii, respectiv acces la conexiuni broadband mobil si fix, voce mobila si fixa si, de asemenea, divertisment TV.Citeste si: Rebranding Romtelecom&Cosmote in cifre: 2.000 de oameni lucreaza la 100 de proiecte
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 23:42
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter