- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Criza economica anuleaza petreceri de Craciun in SUA

26 Nov, 13:27 • Redactia DailyBusiness
Criza financiara cu care se confrunta economia americana anuleaza o buna parte a petrecerilor de Craciun pe care corporatiile intentionau sa le organizeze pentru angajati la final de an, informeaza site-ul american de HR Business and Legal Reports, citand un studiu recent al publicatiei Agenda USA.
Criza economica anuleaza petreceri de Craciun in SUA

Potrivit studiului, 52% dintre organizatorii americani de evenimente au afirmat ca instabilitatea economica va duce la o scadere a numarului petrecerilor de sarbatori, in timp ce 7% dintre organizatori au declarat ca si-au anulat deja toate planurile de business pentru sezonul actual de iarna.

Cercetarea realizata de Agenda arata ca 48% dintre evenimentele corporate pentru angajati au suferit taieri de bugete, in timp ce 18% au afirmat ca se asteapta la limitari masive de fonduri.

Studiul Agenda a centralizat raspunsuri din partea a 200 de organizatori de evenimente, asociatii si organizatori independenti de intalniri.

Agenda USA este parte a grupului media american Red 7 Media’s Event Group, care mai editeaza titluri ca Event Marketer, Event Design, si detine institutii ca Event Marketing Institute si Experiential Marketing Summit.