LIFESTYLE

Croitorul principelui Radu al Romaniei castiga sute de mii de euro pe an

11 iunie 2009, ora 11:31, autor(i): Cristina Mihai   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
costum.jpgmic.jpg
Veniturile anuale ale atelierului de croitorie pentru barbati Alexandru Ciucu, devenit din iunie partenerul Casei Regale a Romaniei, sunt de ordinul sutelor de mii de euro, a declarat Ciucu pentru DailyBusiness.ro.
Compania sa va asigura tinuta de business si ceremonie a Altetei Sale Regale, Principele Radu al Romaniei.

Un costum de la Alexandru Ciucu costa in medie circa 1.000 de euro.

Pana acum, el a creat 2 costume pentru principele Radu, dar a mentionat ca valoarea acestora este confidentiala.Alexandru Ciucu creeaza costume si camasi barbatesti la comanda.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Adrian Popescu a spus:
12/06/2009 23:31
Asta era o stire de Can-Can . Nu de publicat aici . Ce ma intereseaza pe mine cine ii face costumele si cit costa . Stirea asta ii poate determina pe unii sa comenteze negativ sau sa devina invidiosi . La ce folos ??? Nu e nici un folos . Poate doar forma de publicitate mascata pe care o faceti croitorului . O stire pe care nu ma asteptam sa o gasesc aici . Si nici in alta parte pentru ca nu este esentiala pentru viata mea.
Esential pentru mine este sa stiu ce face fiecare membru al guvernului asta ordinar , in fiecare zi pentru mine , pentru poporul asta . Important pentru mine este sa cunosc agenda zilnica a ministrilor , a prefectului , aprimarului , ca sa vad ce fac ei pentru mine . Si sa pot sa le cer socoteala pentru ceea ce fac sau nu fac . Nu e important pentru mine cine si la ce pret ii face haine Principelui Duda .
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 25 August 2019, 15:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter