LIFESTYLE, MEDIA & MARKETING

Topul celor mai influente celebritati din lume in 2013

26 iunie 2013, ora 13:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Oprah-2013.jpg
Editorii revistei Forbes au publicat topul celor mai influente celebritati din lume pentru anul 2013.

In ultimii doi ani,Oprah Winfrey (foto) a ocupat locul al doilea in acest top. In acest an, este pentru a cincea oara cand celebra prezentatoare TV, supranumita "regina talk-show-urilor", se afla pe primul loc in acest top 100 al celor mai influente celebritati din lume.

Cantareata Lady Gaga se afla pe locul al doilea, iar regizorul Steven Spielberg incheie podiumului, clasandu-se pe locul al treilea. Cantaretele Beyonce si Madonna ocupa pozitia a patra, respectiv a cincea. Cantareata si actrita Jennifer Lopez, care a ocupat primul loc in topul din 2012, a coborat in acest an pe locul al 12-lea.

Cu venituri de 77 milioane de dolari obtinute in perioada iunie 2012 - iunie 2013, Oprah Winfrey nu este insa vedeta cu cele mai mari incasari realizate in ultimul an, aceasta onoare revenindu-i cantaretei Madonna, cu venituri de 125 milioane de dolari. Editorii revistei Forbes au explicat aceasta inadvertenta prin faptul ca pozitia pe care Oprah Winfrey o detine la Hollywood, prezenta ei in presa scrisa, televiziune si platformele de socializare au fost elementele care i-au asigurat acesteia primul loc in topul celor mai influente celebritati din lume, scrie Mediafax.Citeste si
Pasiunile vedetelor: Ce colectioneaza Johnny Depp, Paris Hilton sau Tom Hanks
Afacerile conexe ale vedetelor
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 14 Iulie 2020, 06:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter