MEDIA & MARKETING

The Group devine actionar al Omnicom Media

21 februarie 2012, ora 16:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
szigeti1.jpg
Agentiile Omnicom Media Group, OMD/PHD, si The Group au realizat un parteneriat, prin care cele doua grupuri "isi vor consolida investitia in media" prin intermediul agentiei de media buying apartinand The Group, acesta devenind actionar in agentiile OMD si PHD, se arata intr-un comunicat de presa.

“Parteneriatul cu experti de top ai industriei din Romania reitereaza angajamentul OMD si PHD fata de piata romaneasca, fata de clientii nostri si de asteptarile profesionale pe care acestia le au. Am ales sa dezvoltam mai departe operatiunile noastre de investitie media impreuna cu Zoltan Szigeti, bazat pe reputatia si performantele profesionale ale acestuia” a declarat Collin Gottlieb, CEO Omnicom Media Group EMEA.

OMD si PHD au, fiecare, portofolii ce includ atat clienti internationali, cat si branduri locale.

“Ne-a preocupat totdeauna sa identificam oportunitati de a creste si vedem parteneriatul nostru ca pe o traducere elocventa a conceptului “expertiza internationala impletita cu experienta locala” a declarat Zoltan Szigeti, presedinte The Group.Printr-un anunt separat, Liana Mihai a fost numita de catre Omnicom Media Group in functia de managing director al agentiei OMD.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 13:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter