- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Manafu si balaur.ro au lansat site-ul de joburi de 1.000 de euro

13 Aug, 12:31 • gecad.epayment
Agentia de comunicare in social media Prodigy, detinuta de Cristian Manafu, si balaur.ro au lansat site-ul 1000eu.ro, un agregator de anunturi de joburi care apar pe cele mai importante 14 site-uri de specialitate din Romania si care trebuie sa indeplineasca o singura conditie: sa ofere salarii de minimum 1.000 de euro.
Manafu si balaur.ro au lansat site-ul de joburi de 1.000 de euro

„Piata de munca din Romania ofera inca numeroase oportunitati de dezvoltare, iar noile canale de comunicare isi vor dovedi eficienta asupra traditionalelor website-uri cu anunturi de angajare. O prima dovada a acestui fapt – acum, la momentul lansarii, site-ul 1000eu.ro contine deja aproximativ 260 anunturi active cu salarii peste 1.000 euro”, a spus Cristian Manafu, senior partner in cadrul Prodigy.

„Nu am dezvoltat relatii contractuale cu cele 14 site-uri pentru ca 1000eu.ro va functiona ca o platforma de promovare pentru acestea, functionam exact ca un RSS. Multe chiar s-au aratat incantate, pentru ca practic, noi oferim continutul lor intr-o alta impachetare”, a declarat Manafu, pentru DailyBusiness.ro.

In ceea ce priveste veniturile, acestea vor proveni din publicitate, cu mentiunea ca produsele si serviciile promovate va trebui sa aiba legatura cu ce inseamna dezvoltare profesionala. „Nu vom avea bannere la bauturi racoritoare, ci cu diverse cursuri sau traininguri, de exemplu”, a precizat Manafu.

„Este un proiect cu bataie lunga. In doi ani, cand vom ajunge la jumatate din traficul ejobs.ro sau bestjobs.ro, am putea dezvolta si relatii contractuale cu aceste site-uri, pentru a favoriza anunturile lor”, a mai spus Manafu.

Prodigy este o companie de consultanta in social media fondata in 2008 de catre Cristian Manafu, care este si partener in cadrul Evensys, organizator de evenimente de business.

www.balaur.ro este un motor de cautare de joburi, dezvoltat de Cristian Strat, Silviu Ganceanu si Mircea Pasoi.