- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

TheGroup a infiintat o noua agentie new media, condusa de Vlad Stan

14 Feb, 14:29 • Redactia DailyBusiness
Grupul de companii specializate in marketing si comunicare TheGroup a infiintat o noua agentie ce se va specializa pe proiecte online si comunicare interactiva, Navidoo, la conducerea acesteia fiind numit Vlad Stan, fost manager al Vodanet.
TheGroup a infiintat o noua agentie new media, condusa de Vlad Stan

„Abia am batut palma cu cei de la TheGroup, nu pot spune deocamdata prea multe. Oricum, in urmatoarele 2-3 luni sper sa iesim cu un prim proiect in online. Suntem dispusi sa investim cat este necesar, si sute de mii de euro, ca sa iasa ceva excelent”, a spus pentru DailyBusiness Vlad Stan.

Nou infiintata TheGroup va lucra in paralel cu NewMedia, compania de comunicare interactiva preluata de TheGroup, condusa de Ciprian Stavar.

„Cele doua agentii vor interactiona la fel de mult ca oricare dintre celelalte 12 pe care le detine TheGroup. Fiecare are managerul sau – la NewMedia Ciprian Stavar, la Navidoo, Vlad Stan”, a mai spus Stan. Aceasta a precizat ca in cadrul Navidoo vor fi angajati „cati oameni va fi necesar pentru indeplinirea eficienta a proiectelor”.

„Inca de la inceputul anului trecut, cand am preluat compania New Media, am anuntat intentia noastra de a ne dezvolta in domeniul comunicarii interactive”, a declarat Zoltan Szigeti, presedinte TheGroup.

„Suntem consecventi in aceasta directie si am identificat in domeniul Internetului oportunitati mult mai vaste decat cele exploatate pana acum. Ne-am propus sa pasim in domeniul dezvoltarii de platforme tehnologice pentru comunicare, asa incat s-a nascut firesc si agentia Navidoo”, a incheiat Zoltan Szigeti.

Serviciile de comunicare interactiva pe care le va dezvolta Navidoo vizeaza exploatarea Internetului ca mediu de comunicare, crearea de continut pentru media digitala, e-commerce, SEO, technical si user experience, precum si gestionarea mai multor branduri in lumea virtuala.

„Propunerea TheGroup pentru a forma si dezvolta aceasta companie a fost onoranta pentru mine. Am simtit ca sunt antreprenori, ca si mine”, a declarat Vlad Stan. „In prezent lucram deja la mai multe proiecte si vizam toate oportunitatile pe care le ofera internetul ca domeniu al comunicarii”, a incheiat acesta.

Vlad Stan este fondatorul, in urma cu 8 ani, al companiei de internet Vodanet Media, companie in care si-a pastrat calitatea de actionar minoritar, cu 40% din actiuni detinute in cadrul companiei.