- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre o posibilă recesiune în România: ”Este bine totuși să fim prevăzători”

06 Dec, 18:33 • Cornel Ghimeșan
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, se teme de o posibilă recesiune în România și recomandă ca în perioada următoare ”să fim prevăzători, sustenabili și predictibili”. Totodată, liderul social-democrat a anunțat că anul viitor nu vor fi noi taxe.
Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre o posibilă recesiune în România: ”Este bine totuși să fim prevăzători”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a vorbit marți despre o posibilă recesiune în România și a transmis că „este bine totuși să fim prevăzători, sustenabili și predictibili în perioada următoare”.

Citește și Comisarul european pentru economie a lansat un nou avertisment! „Europa va intra în recesiune la iarnă”

„Este bine totuși să fim prevăzători, sustenabili și predictibili în perioada următoare. Cred că asta așteptați și dvs”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat a anunțat că nu vor exista noi taxe anul viitor și că bugetul pentru 2023 este unul „bun pentru condițiile actuale”.

„Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine! Veniturile excepționale… Sunt în continuare adeptul unei impozitări, repet, pe o perioadă determinată pentru veniturile excepționale. Și mi se pare corect și de bunsimț. Din ce am văzut bugetul aseară împreună cu prim-ministrul avem un buget bun pentru condițiile actuale și asumându-ne că nu va fi introdusă absolut nicio taxă. Ar fi o greșeală majoră către toți oamenii de afaceri și toate investițiile”, spune Marcel Ciolacu, la evenimentul „Forumul Capitalului Românesc”, scrie Mediafax.

Scandal în Coaliție după declarațiile belicoase lansate de liderul deputaților UDMR, Csoma Botond

 Marcel Ciolacu a spus marți, la Parlament, că nu a avut discuții în coaliție despre declarația belicoasă a liderului deputaților UDMR, Csoma Botond, cu privire la Ardeal,  dar că va insista să aibă o discuție cu Kelemen Hunor pe marginea acestui subiect.

Liderul deputaților UDMR, Csoma Botond, consideră că viitorul este comun cu cel al românilor în această ţară şi este partener în conceptualizarea şi implementarea acelor proiecte de ţară care îmbunătăţesc viaţa de zi cu zi a cetăţenilor acestui stat, indiferent de etnie.

El a subliniat că „liderii politici şi religioşi ai românilor ardeleni ştiau foarte bine că Ardealul nu era numai românesc, ci şi unguresc, săsesc şi evreiesc, şi acest lucru s-a reflectat şi în textul Declaraţiei de la Alba Iulia”.

„Mulţi dintre aceşti lideri care contribuiseră la realizarea Unirii au murit în anii ’50 în temniţele comuniste, dar ne-au lăsat moştenire o Declaraţie care ar putea să ne ghideze în viitor şi să ne determine să acţionăm ca un singur organism, dar ale cărui organe necesită o atenţie diferenţiată, specială, în vederea funcţionării optime a întregii entităţi”, a spus Csoma Botond.

Citește și Marcel Ciolacu, optimist înainte de consiliul JAI: „Îmi menţin părerea că vom intra în Schengen pe 8 decembrie”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult