REAL ESTATE

Ansamblu rezidenţial din Herăstrău, vândut în proporţie de 70% încă din faza de proiect

15 decembrie 2016, ora 16:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
 Foto : Nordis Residence – Herăstrău Park
Foto : Nordis Residence – Herăstrău Park
Circa 70% din apartamentele proiectului imobiliar Nordis Residence - Herăstrău Park s-au vândut deja în fază de proiect. Pentru viitor, sub brandul Nordis Residence urmează a se mai construi și vinde cel puțin două proiecte rezidențiale: Nordis Residence- Otopeni și Nordis Residence- Străulești, cu un total de 48 de apartamente

În 2016, Nordis a lansat marca proprie de apartamente, Nordis Residence, sub care va realiza ansambluri rezidențiale premium si middle plus, cu număr redus de apartamente, amplasate în zona de nord a Capitalei, cu finisaje de calitate si materiale tip “green building” dar și facilități pentru locatari – saună, sală de fitness etc.

Primul proiect imobiliar este Nordis Residence - Herăstrău Park, din care s-au vândut deja 70% din apartamente în fază de proiect. Pentru viitor, sub brandul Nordis Residence urmează a se mai construi și vinde cel puțin două proiecte rezidențiale: Nordis Residence- Otopeni și Nordis Residence- Străulești, cu un total de 48 de apartamente.

"Activitatea de consultant imobiliar, prin care primeam feedback direct de la clienți, dar și colaborarea directa cu dezvoltatorii, prin prezența și implicarea noastră în fiecare fază a unui proiect imobiliar, toate acestea ne-au ajutat să ajungem astazi să dezvoltăm propriul ansamblu rezidențial. Mai avem doar 6 apartamente de vânzare dintr-un întreg proiect de lux, la numai trei luni după lansare", declară fondatorul Nordis, Emanuel Poștoacă.Ansamblul Nordis Residence este poziționat în cartierul Herastrău – Sat Francez și are o arhitectură elegantă, cu îmbinări de sticlă, lemn și granit, iar clădirea este dotată cu elemente verzi , precum panouri solare pentru încălzirea apei, izolarea termică a imobilului cu vată minerală bazaltică – produs natural, ignifug, iluminare cu LED a spațiilor comune, tâmplărie exterioară cu geam tripan.

“Am luat în considerare toate acele detalii care, combinate, duc la sporirea confortului viitorilor proprietari. Avem spatii vitrate mari, terase spațioase placate cu lemn deck, bucătării separate. Între etaje avem “placă-dală” de 25 de cm grosime, fara grinzi aparente, iar între apartamente am folosit cărămidă plină pentru o bună izolare fonică. Am prevăzut imobilul cu sală de fitness și saună pe care le vom preda utilate”, enumeră dezvoltatorul.

Nordis Residence este un proiect premium, cu un număr redus de unități. În total se vor construi 23 apartamente, cu 2, 3 și 4 camere. Apartamentele cu două camere sunt vândute în totalitate. Apartamentele cu trei camere au spații interioare generoase, între 115 și 130 mp suprafață utilă, iar cele cu patru camere au 140 mp suprafață utilă.

Finisajele exterioare și interioare sunt green style, imobilul beneficiind de fatada ventilata placata cu Trespa iar la intrarea în clădire va fi amenajată o zonă de recepție prevăzută cu o grădină verticală.

Pentru mai multă siguranță imobilul este dotat cu instalație de interfon, iar în exteriorul clădirii se vor monta camere video. Imobilul este echipat cu lift Schindler modern de șapte persoane, ce face legătura între garajul subteran și etajele curente. Ansamblul este prevăzut cu o saună și o sală de fitness, complet utilate, deservite de un grup sanitar cu duș.

În prezent, în afară de Nordis Residence Herăstrău-Park, Nordis mai are la vânzare în exclusivitate apartamente în două ansambluri rezidențiale: High Residence și Park Residences 5.

High Residence este un proiect high end a carui construcție a început în 2014, cu Nordis ca manager de proiect și agent exclusiv de vânzări. Cu o poziție excelentă, în zona Șoseaua Nordului, la câțiva pași de Parcul Herăstrău, ansamblul este un proiect verde și premium în acelasi timp, elegant și eficient energetic deopotrivă. Elemente precum fațada ventilată, încălzirea în pardoseală, tâmplăria de lemn, panourile solare, iluminatul cu LED se alătura finisajelor din gama premium pentru a crea un produs unic, anvangardist.

“High Residence a fost produsul ideal pentru mine ca și vânzător. Un proiect în care am putut reuni toate punctele forte ale ansamblurilor de lux din zonă. Și în plus, l-am gândit verde, eficient energetic. Am vândut încă din stadiul de proiect iar acum mai avem doar trei apartamente cu 4 camere”, precizează reprezentantul Nordis.

Cel de-al doilea proiect actual de care se ocupă Nordis este Park Residences 5, situat tot în Nordul Capitalei, pe malul lacului Băneasa, un proiect middle-plus cu 160 de apartamente, desfașurat pe 7.000 mp.

Dezvoltatorul a lucrat în exclusivitate alături de consultantul imobiliar Nordis pentru a oferi viitorilor proprietari nu doar un apartament, ci un mod de viață. Piscina, sala de fitness, sauna, paza permanentă sunt doar cateva din beneficiile ansamblului. Mai sunt de vânzare mai puțin de 10% din apartamente.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 29 Mai 2022, 06:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter