REAL ESTATE

Cea mai scumpa vila din tara cangurilor, cumparata de un miliardar chinez fara macar sa o vada

12 august 2015, ora 00:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto: news.domain.com.au
foto: news.domain.com.au
Un miliardar chinez a cumparat o vila in Australia cu 70 de milioane de dolari australieni (52 milioane de dolari americani), aceasta devenind astfel cea mai scumpa proprietate imobiliara vanduta vreodata in tara cangurilor.

Dezvoltatorul chinez Chau Chak Wing a cumparat vila din Sidney a afaceristului australian James Packer fara macar sa o vada, scrie Domain.com.au, potrivit CNBC.

Casa cu 6 dormitoare a fost renovata in trei ani si a fost locuita de Packer si sotia acestuia, Erica in 2013. Dar dupa ce Packer a intentat actele pentru divort, vila a ramas nelocuita timp de doi ani. Ulterior, australianul cu afaceri in domeniul cazinourilor a fost surprins in compania cantaretei americane Mariah Carey.

Packer ar fi platit initial 30 de milioane de dolari australieni pentru achizitia proprietatii si inca 40 de milioane de dolari australieni pentru renovarea vilei.Perfectarea tranzactiei arata ca in ciuda incetinirii ritmului de crestere a economiei din China, unii dintre cei mai bogati chinezi continua sa investeasca in proprietati imobiliare din afara tarii de origine.

Chau Chak Wing, presedintele Kingold Group, are afaceri in China, dar locuieste cu sotia si fiica in Australia. El le-a spus celor de la Domain ca detine deja o casa in Sidney, dar ca vrea o locuinta mai mare pentru familia largita.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 14:34
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter