REAL ESTATE

Citadella Titan a vandut apartamente de 600.000 euro in martie

15 aprilie 2014, ora 18:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Citadella Titan (15).jpg
Euro Insol, Administratorul Judiciar al Citadella Titan, ansamblu rezidential aflat in insolventa, a vandut 12 apartamente in cadrul complexului Citadella Titan din Bucuresti, incasand un pret de 601.345 euro.

Cele mai vandute au fost apartamentele cu 2 camere (8 unitati), urmate de cele de trei camere (3 unitati) si garsoniere (1 unitate), potrivit agentului de vanzari Premier Estate.

Ansamblul Citadella Titan cuprinde doua cladiri, fiecare cu o inaltime de 14 etaje. Din totalul de 224 de apartamente, mai sunt disponibile 167 de locuinte distribuite astfel: 28 de garsoniere, 79 de apartamente cu 2 camere si 60 cu 3 camere.

Pentru garsoniere, preturile pornesc de la35.000 de euro plus TVA, pentru cele de doua camere, preturile pornesc de la 49.000 de euro plus TVA, iar pentru cele cu trei camere, preturile pornesc de65.000 de euro plus TVA.

Construit pe o suprafata totala de 7.900 mp, Citadella Titan a fost finalizat in doua etape. In octombrie 2009 s-au incheiat lucrarile la prima cladire, in timp ce cu patru luni mai tarziu, in februarie 2010 s-au finalizat si lucrarile la cea de-a doua cladire.

Ansamblul Citadella Titan a intrat in luna februarie a anului trecut sub administrarea judiciara a Euro Insol, care mai administreaza si insolventele Ibiza Sol, Silver Mountain, Asmita Gardens, Green City, Verdi Park.

In portofoliul Premium Estate se afla ansambluri rezidentiale precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Silver Mountain, Circului ParkTower si Verdi Park Residence.Citeste siInsolventa marilor proiecte imobiliare nu mai sperie. Cum se vand locuinte cu preturi de pana la 1 mil. euro
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter