REAL ESTATE

Dezvoltatorul Silver Mountain a obtinut un credit de zeci de milioane euro pentru finalizarea proiectului

03 septembrie 2009, ora 11:47 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
poiana-brasov.medie.jpg
INR Management Real Estate, dezvoltatorul proiectului rezidential exclusivit Silver Mountain, din Poiana Brasov, a obtinut un credit de cateva zeci de milioane de euro de la BCR pentru finalizarea proiectului, contract de finantare intermediat de Deloitte Romania si firma de avocatura afiliata Reff & Asociatii.
"Incheierea unui contract de o asemenea valoare, intr-una dintre industriile care au fost cel mai puternic afectate de criza economica, transmite un mesaj pozitiv pietei in ansamblu. A fost un proiect intens pentru toate partile implicate, intr-un moment in care conditiile dificile de piata justificau atitudinea prudenta din partea bancilor", a spus George Mucibabici, presedinte Deloitte Romania.

Proiectul Silver Mountain va cuprinde 1.200 locuinte, o scoala de tenis, un hotel de lux, heliport si un teren de golf cu 18 gauri, reprezentand o investitie totala de 400 milioane euro, au declarat oficialii Colliers International, agentul exclusiv al complexului rezidential.

Pentru a realiza infrastructura proiectului, dezvoltatorul a decis sa aloce peste 8 milioane euro, bani care vor fi folositi pentru alimentarea cu apa, energie si gaz, dar si pentru reteaua stradala.In Romania, serviciile furnizate de catre Deloitte Audit S.R.L., Deloitte Tax S.R.L., Deloitte Consultanta S.R.L. si Reff & Asociatii (numite impreuna Deloitte Romania), sunt afiliate Deloitte Central Europe Holdings Limited. Deloitte Romania furnizeaza servicii in urmatoarele domenii: audit, servicii fiscale, consultanta, consultanta financiara si servicii de evaluare a riscului, avand o echipa de peste 400 de profesionisti romani si expatriati.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 06:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter