REAL ESTATE

DTZ Echinox a preluat property managementul Cocor

05 decembrie 2013, ora 13:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Cocor1.jpg
Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox a fost desemnata sa preia serviciile de property management pentru centrul comercial Cocor, incepand cu 1 decembrie 2013.

DTZ Echinox a primit un mandat extins care include pe langa administrarea centrului comercial si servicii de consultanta strategica privind repozitionarea si inchirierea.
Prin preluarea managementului Cocor, volumul portofoliul de property management al DTZ Echinox a depasit 160.000 mp.

Centrul comercial Cocor, redeschis in octombrie 2010 in urma unei investitii de24,5 milioane euro, are o suprafata de 11.200 mp si un grad de ocupare de 71%, cei mai noi chiriasi fiind Billa si Terranova.

Din suma totala necesara modernizarii, 18 milioane de euro au fost imprumutati de la BCR, printr-un credit de pe urma caruia Cocor a fost la un pas de executarea silita. Rescadentarea contractului de credit contractat in 2008 a fost stabilita in iulie, 2015.

DTZ mai administreaza Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors si Uvertura Mall din Botosani aflata in proprietatea Moldova Universal.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Iulie 2021, 00:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter