REAL ESTATE

Luna cu cea mai mare crestere din an la pretul apartamentelor din Bucuresti

07 august 2015, ora 14:34 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
apart.jpg
Preţurile apartamentelor din Bucureşti au înregistrat o creştere de 5,3% în luna iulie, faţă de iunie, iar comparativ cu aceeaşi perioadă din 2014 se află în urcare cu 2,8%, potrivit unei analize realizate de Homefinders.ro.

Creşterea din luna iulie este cea mai mare din acest an şi se referă atât la locuinţele vechi cât şi la cele noi. Pe segmentul mediu şi premium, respectiv zonele centrale, semicentrale şi de Nord, preţul mediu solicitat de proprietari a revenit la valoarea din lunile de primăvară: 68.000 de euro.

Acest preţ este cu 3% mai mare decât cel din luna iunie. De cealaltă parte, în zonele mărginaşe ale Bucureştiului, preţurile medii solicitate au avansat faţă de luna iunie cu 8,5%, cea mai mare creştere înregistrată în acest an pe segmentul rezidenţial.

Astfel, proprietarii de apartamente situate în aceste zone solicită acum un preţ mediu de 51.000 de euro, preţ similar cu cel din luna februarie (51.050 de euro) şi cu 1.000 de euro mai mare decât în lunile de primăvară, potrivit analizei Homefinders.ro, citata de Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 02:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter