TURISM, MEDIA & MARKETING

Salina Turda, promovata intr-un documentar la televiziunea nationala japoneza

29 august 2014, ora 11:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
turda.jpg
O echipa de la televiziunea nationala japoneza NHK se afla, joi, la Salina Turda, unde realizeaza un documentar pe care il va difuza in 15 septembrie, reprezentantii salinei spunand ca actiunea face parte din demersurile initiate pentru promovarea acesteia in strainatate.

Salina Turda a fost vizitata pana acum de turisti din Coreea de Sud, India si din China, dar si din Rusia si Ungaria.

"Avem un parteneriat cu o firma de turism din Bucuresti care aduce turisti din Japonia in Maramures, iar acum vrem ca acestia sa poposeasca pe traseu si la Salina Turda. De asemenea, vom promova salina si la targuri internationale de turism de la Moscova si Varsovia", a spus seful Serviciului Turism al Salinei Turda, Florin Vulturar.

De la inceputul anului si pana in 12 august, Salina Turda a fost vizitata de 303.000 turisti, din care circa 45 la suta au fost straini. in 2013, salina a fost vizitata de 343.000 de turisti.

In perioada 2008-2010, la Salina Turda au avut loc lucrari de reabilitare cu fonduri europene de aproape sase milioane de euro.

Cifra de afaceri Ford Romania aproape s-a dublat anul trecut, de la 2,47 miliarde de lei la 4,84 miliarde de lei (1,09 miliarde euro), iar compania a trecut pe profit, consemnand un castig net de 68,8 milioane lei (15,5 milioane euro), dupa pierderile de 480,6 milioane lei din 2012.Citeste siSalina Turda, promovata in revista Smithsonian
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 06:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter