- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Panasonic face reducere la achizitii in schimbul unui TV sau monitor vechi

28 Apr, 15:31 • Redactia DailyBusiness
Panasonic Romania a anuntat marti ca ia parte la campania de buy-back care vizeaza colectarea aparatelor TV vechi si a monitoarelor de calculator, pentru fiecare astfel de obiect adus in magazine, Panasonic si partenerii sustinand 15% din pretul de achizitionare a unui nou, a anuntat compania.
Panasonic face reducere la achizitii in schimbul unui TV sau monitor vechi

„Actiunea este menita sa ajute companiile de colectare a deseurilor electronice din Romania si face parte, totodata, din strategia Panasonic la nivel global de sustinere a tuturor actiunilor menite sa reduca poluarea mediului”, au precizat reprezentantii companiei.

Panasonic a demarat aceasta actiune inca de la inceputul anului 2009 si va continua sa sustina toate actiunile de acest gen, in prezent avand in desfasurare actiuni de buy-back in urmatoarele retele de retail: Altex, Carrefour, Domo, Flamingo, Marelvi, Auchan, precum si in magazinele uni-brand Panasonic din Bucuresti – Unirea Center etaj 3, Oradea – Magazin Crisul etaj 4 si Galeriile Real, Bacau – Galeriile Real.

La inceputul acestei luni, retailerul de IT&C, electronice si electrocasnice Flamingo International a lansat o campanie de reciclare prin care ofera in magazinele grupului o reducere de 100 lei la achizitionarea oricarui monitor LCD marca LG de 19 sau 22 inci, in schimbul unui monitor sau televizor, functionabil sau nu.

Si Media Galaxy a anuntat luna aceasta campania sa de promovare a reciclarii ecologice, oferind o reducere de 250 de lei pentru aparatele frigorifice, masinile de spalat si cuptoarele electrice incorporabile Electrolux, Zanussi, AEG si Indesit.