- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

ReteteCulinare.ro are un nou design (P)

22 Feb, 12:01 • Redactia DailyBusiness
ReteteCulinare.ro a lansat de curand o noua versiune, cu o structura imbunatatita si un nou design, care permite o navigare mai facila si mai intuitiva.
ReteteCulinare.ro are un nou design (P)

Schimbarile implementate au vizat atat membrii comunitatii, cat si organizatiile/companiile care activeaza in domeniul culinar si ar putea beneficia de vizibilitatea pe care site-ul le-o ofera gratuit.

Vizitatorii se pot bucura acum de o navigare mai facila si mai intuitiva, de teme vizuale care le ofera posibilitatea personalizarii conturilor, de un mixer de ingrediente pe care-l pot utiliza pentru a-si stabili cu usurinta meniul etc.

In plus, pentru membrii comunitatii care detin un blog culinar, exista optiunea de adaugare a acestuia in baza de date a RC, unde va fi integrat in sistemele de clasificare existente.

De asemenea, pagina adresata restaurantelor a fost restructurata astfel incat administratorii acestora sa poata introduce cu mai multa usurinta informatiile de contact, imagini si localizarea lor pe harta.

ReteteCulinare.ro este unul dintre cele mai importante site-uri culinare din Romania, avand lunar peste 500.000 de vizitatori unici si peste 3.000.000 de afisari. Este in portofoliul Evolutica, alaturi de t5.ro si albumdefamilie.ro