- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Angajatii Business Standard, invitati la petrecerea de Craciun chiar in ziua inchiderii ziarului

18 Dec, 16:27 • Redactia DailyBusiness
Trustul Realitatea-Catavencu i-a invitat pe toti angajatii diviziei de business la petrecerea de Craciun, in mesaj mentionandu-se aprecierea managementului pentru "cei care au trudit in acest an pentru bunul mers" al publicatiilor din portofoliu. Pe lista se numara si publicatia Business Standard, al carei ultim numar apare chiar in ziua petrecerii, 23 decembrie.
Angajatii Business Standard, invitati la petrecerea de Craciun chiar in ziua inchiderii ziarului

„Toti cei care au trudit in acest an la bunul mers al Business Standard, Money Express si The Money Channel, alaturi de colegii de la Money Consulting si M&C Strategy, sunt asteptati sa participe”, se arata in invitatia remisa angajatilor.

Conducerea Realitatea a inaintat saptamana trecuta un anunt intern prin care si-a anuntat angajatii ca va inchide publicatia Business Standard, va renunta la editarea ziarului Cotidianul si ca va incepe negocierile pentru vanzarea agentiei de stiri NewsIn.

Decizia a venit dupa ce patronul trustului, Sorin Ovidiu Vantu, a anuntat ca nu mai este interesat de dezvoltarea afacerilor de print, preferand sa se concentreze pe televiziune si online.