TURISM

DailyBusiness.ro "Top 25 Influentials": Cei mai influenti 25 de oameni din turism

08 octombrie 2009, ora 15:45   | 10 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
topturism-medie.jpg
DailyBusiness.ro lanseaza topul celor mai influenti 25 de oameni din turism, ca parte a seriei "DailyBusiness Top 25 Influentials". Realizarea topului a tinut cont de diferentele inerente dintre cele trei mari zone de activitate (agentii de turism, transportatori si hotelieri), principalele criterii luate in calcul fiind dimensiunile afacerilor controlate, gradul de inovatie dovedit in business si potentialul de a influenta piata in viitor.
Topul este condus de fondatorul celei mai mari companii aeriene low-cost, Nelu Iordache, podiumul fiind completat de proprietarul celui mai mare hotel din Europa, Ionut Negoita, si de cel al lantului hotelier Continental, Radu Enache.

In top mai apar un sindicalist (Bogdan Hossu), un sef de SIF (Mihai Fercala), dar si doi primari (Radu Mazare si Klaus Johannis).

Atasat pe coloana din dreapta puteti accesa si nominalizarile facute de catre trei persoane dintre cele care apar in top, Lucia Morariu, Nicolae Demetriade si Alin Burcea.TOPUL COMPLET (comentati pe Forum)
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Gica Turistu a spus:
08/10/2009 16:14
De ce nu spuneti bre, ca Burcea e bagat in afaceri cu Mohamed Murad, la Coral Beach, care, apropo, e deschis de sapte ani, si acolo au apartamente moca d-alde Geoana, Bouleanu, Tariceanu etc.
 
n a m nume a spus:
08/10/2009 19:49
topul include looseri si spagari care nu sunt in stare sa isi conduca businessul propriu... stiu ei care sunt... apoi hoteluri mari si goale... RIN...
 
Strada a spus:
08/10/2009 20:49
Dintre personajele de mai sus, de departe cel mai "puternic" este Mr. Fercala, pentru ca (i)Q4-ul dansului are numere cu SIF. Dansul este epicentrul turismului romanesc (PSD) si este implicat si in proiectul aviatic de mai sus. Este un supercreier, care a muscat puternic dupa caderea comunismului, la carma SIF, devenind un om strategic. Dansul a reusit in afaceri.
 
Cata a spus:
09/10/2009 09:12
legea tichetelor de vacanta are ca principal scop comisionul care se ridica la aproximativ 10 milioane de euro. este aceeasi poveste cu cea a tichetelor de masa in care cistiga cineva (intotdeauna statul pierde). se pot gasi alte modalitati prin care statul sa oferea aceste inlesniri companiilor si angajatilor acestora.
 
Andreeapresa a spus:
09/10/2009 10:40
Puterea sau influenta in turism nu este cea formala dragilor. Taher cu 19% din Marriot chiar nu are ce cauta aici. Unii dintre cei mai influenti oameni din turism sunt complet necunoscuti iar eu stiu unul caruia 2 persoane de pe lista voastra i-au cerut sfatul in acest an de criza.
 
Pagini: 12
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Iunie 2022, 07:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter