TURISM

Salina de la Turda a fost inaugurata printr-o investitie 5,8 mil. euro

22 ianuarie 2010, ora 16:15   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
salina.jpgmedie2.jpg
Parcul balnear Salina Turda a fost inaugurata dupa lucrari de modernizare in valoare totala de 5,8 mil. euro, suma provenita in cea mai mare parte de la Uniunea Europeana, scrie Mediafax.
Complexul balnear cuprinde o sala de tratament si recuperare, terenuri de minigolf si badminton, bowling, tenis de masa, mese de biliard, un debarcader si o biserica.

Modernizarea Salinei Turda face parte din proiectul "Cresterea atractivitatii turistice a zonei cu potential balnear - Lacurile Sarate in zona Durgau - Valea Sarata si Salina Turda", investitia totala fiind de de 5,8 mil. euro, din care contributia Consiliului Judetean Cluj este de 92.914 de euro, iar a Consiliului Local Turda de 950.000 de euro. Restul sumei a provenit dintr-o finantare europeana nerambursabila in cadrul Programului Phare.

Conform proiectului, pana in anul 2015 se estimeaza ca parcul balnear de la Salina Turda va fi vizitat de 185.000 de turisti.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Pop Sorin a spus:
25/01/2010 22:27
am fost sa vad cum arata o investitie de 5.8 mil euro...dar SURPRIZA: nu am vazut nimic ce sa imi indice o investitie masiva.
Un lift si niste constructii simple din lemn,dar atat!!Pai unde sunt banii? Interesant ar fi de vazut devizul sa vedem cat costa metru cub de scandura,un kg de cuie.....deci dupa parerea mea exagerat 500.000 s-au investit.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 06:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter