- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce părere au turiștii străini despre micii de la restaurantul „La Cocoșatu”. Cât costă un mic cu muștar

22 Apr, 19:27 • Dan Stan
Bucătăria românească fascinează din ce în ce mai mulți străini. Majoritatea ajung să mânânce pentru prima dată mititei, chiar la celebrul local pentru preparatele din carne tocată, La Cocoșatu.
Ce părere au turiștii străini despre micii de la restaurantul „La Cocoșatu. Cât costă un mic cu muștar

La Cocoșatu continuă să dea pe spate turiștii veniți din țări străine, relatează fanatik.ro.

Vizitatorii străini care au vizitat România și au ajuns să deguste celebrii mici, au avut numai cuvinte de laudă despre preparatul din carne tocată.

Pe Trip Advisor sunt peste 150 de recenzii referitoare la local. Iată o parte dintre ele:

„Se zvonește că sunt cei mai buni mici din București. Confirm. Și este și foarte accesibil”;

„Un grătar tradițional românesc excepțional de bun. Cele mai bune feluri de mâncare sunt micii și ciorba de burtă”;

„Am mâncat aici trei săptămâni la rând și totul este foarte bun. Totul e proaspăt și făcut în casă. Iar micii sunt extraordinari”;

„Am comandat mici, pulpă de pui dezosată și cartofi. Totul a fost super delicios. Chelnerul nostru a fost amabil. Toate mesele erau pline”, sunt doar câteva dintre recenzii.

„Acest loc este cunoscut pentru micii lor (rulouri cu carne tocată la grătar) pe care îi fac de ani de zile. Pe lângă mici servesc si alte mâncăruri la grătar și supe romanești, supele pe care le-am încercat și micii au fost foarte bune. Recomand”.

„Am mâncat mici în Los Angeles și în Israel, dar nu se compară cu cei de la Cocoșatu. Sunt uimitori. Porțiile sunt foarte mari, iar prețul ridicol de mic”, a mai comentat un alt turist mulțumit.

Citește și: „Micii de la Dedulești” înregistrează vânzări de 12 milioane de lei anual. Care este prețul preparatelor din meniu

Mici „La Cocoșatu"
Mici „La Cocoșatu”

Cât costă un mic făcut de celebrul Cocoșatu

După ce Sandu Cocoșatu a făcut senzație la Chefi la cuțite, unde i-a impresionat pe jurați cu celebrul său preparat, întreaga țară a ajuns să se întrebe cât costă un mic făcut de el.

Ei bine, cei care vor să guste un mic de la Cocoșatu trebuie să scoată din buzunar 6,50 lei. Micii lui Cocoșatu nu sunt celebri doar în România, ci în întreaga lume.

Maestrul micilor a dezvăluit în cadrul emisiunii Chefi la cuțite că preparatul său a ajuns în Toronto, Israel, Germania și chiar și în Cipru.

Sandu Cocoșatu are 70 de ani și încă de la vârsta de 29 de ani a fost diagonsticat cu o spondilită anchilozantă, care de-a lungul timpului, a intrat într-o stare avansată. Cu toate acestea, problemele de sănătate nu l-au împiedicat să facă ceea ce îi place.

Vezi și: Micii și covrigii, alimente de lux. Inflația duce la o explozie a prețurilor