- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Cât câștigă un agent de intervenție în România. Angajații se bucură de beneficii extrasalariale și bonusuri periodice

26 Feb, 19:40 • Lupu Alexandra
Poziția de agent de intervenție este una de interes pentru mai mulți români! Câștigurile sunt unele satisfăcătoare, la care se adaugă beneficiile extrasalariale diverse și chiar și bonusurile periodice.
Cât câștigă un agent de intervenție în România. Angajații se bucură de beneficii extrasalariale și bonusuri periodice

Vești bune pentru românii care se află în căutarea unui job bun! Agenții de intervenție se bucură de câștiguri satisfăcătoare, și mai mult de atât, există 545 posturi vacante pentru această poziție la ora actuală, citează zf.ro.

Cât câștigă un agent de intervenție

Platforma de recrutare online BestJobs a publicat date de interes pentru românii care se află în căutarea unui job. Pentru această poziție, veniturile sunt estimate între 500 și 700 euro pe lună. Pe lângă sumele satisfăcătoare, angajații în această funcție se pot bucura de beneficii extrasalariale și bonusuri periodice, precum cele de performanță, tichete cadou de sărbători sau cele de masă. Mai mult de atât, mașina de serviciu poate fi inclusă în avantajele de care se bucură angajații.

La ora actuală, există 545 posturi vacante pentru poziția de agent de intervenție, acestea fiind înregistrată la nivelul platformei BestJobs. Orașele în care există cele mai multe anunțuri de angajare sunt București, Ilfov, Craiova și Cluj.

Vezi și: Inedit. Locul în care se trece de la salariul minim lunar la cel pe oră

În general, persoanele care doresc să ocupe această poziție trebuie să fie apte din punct de vedere medical, să nu aibă antecedente penale pentru infracțiuni săvârșite cu intenție și să aibă un atestat profesional. Certificatul trebuie să fie în conformitate cu prevederile legale, pentru a perfecționa pregătirea din domeniul pazei și a protecției. În unele cazuri, instituțiile care angajează ajută și îndrumă persoanele interesate să obțină acest certificat.

agent de intervenție
agent de intervenție

„Securitatea persoanelor şi companiilor este un domeniu esenţial pentru bunul mers al societăţii per ansamblu, nu doar al economiei. Contrar prejudecăţilor, jobul de agent de intervenţie este unul foarte important şi necesită abilităţi bune de comunicare, astfel încât situaţiile de criză să fie rezolvate într-o manieră cât mai diplomatică. Acest job este potrivit pentru persoanele care pot da dovadă de responsabilitate, cu studii medii, iar salariul poate ajunge la 700 euro/ lună, la care se adaugă numeroase beneficii în funcţie de companie”, susține Ana Vișian, marketing manager în platforma BestJobs.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Salariul unui călugăr din România. Cum își câștigă existența oamenii bisericii. Iată pe ce se duc salariile clericilor