AUTO

Cine suporta costurile cu repararea gropilor care au aparut pe Autostrada Arad-Nadlac

13 ianuarie 2016, ora 16:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
autostradacon.JPG
Costurile cu lucrările de reparaţii la Autostrada Arad-Nadlac vor fi suportate de constructor, a anuntat miercuri CNADNR.

Referitor la gropile de pe autostrada Arad-Nadlac, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale S.A face următoarele precizări:  
 
Ø  recent, din cauza fenomenului îngheţ - dezgheţ, dar şi al traficului greu, pe sectorul de autostradă Arad - Nădlac, pe  o suprafaţă de aproximativ 31 mp au apărut defecţiuni sub formă de gropi izolate.  

Ø  la nivelul Secţiei Autostrăzi, din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara s-au făcut demersurile necesare pentru informarea Antreprenorului General, în vederea remedierii în regim de urgenţă a defecţiunilor constatate pe teren.  

Ø  în data de 13 ianuarie 2016, Antreprenorul General, ASTALDI - MAX BOEGL, a demarat lucrările de reparaţii cu mixtură stocabilă, urmând ca în cursul zilei, acestea să fie finalizate.CNADNR menţionează faptul că lucrarea se află în perioada de garanţie, astfel încât toate cheltuielile sunt suportate de Antreprenor.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 11:13
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter