AUTO

Cum funcționeaza noile tehnologii implementate pe mașinile autonome Volvo

24 februarie 2016, ora 17:45 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
volvoa.jpg
Ericsson a anunțat la MWC 2016 mai multe detalii în legătură cu tehnologiile de conectivitate pentru automobilele ce se vor conduce singure. Pe măsură ce condusul autonom devine realitate, atenția se îndreaptă către zonele fără acoperire de pe autostrăzi, zone care scad calitatea experienței media din mașină.

Ericsson și Volvo Cars derulează deja un program comun de cercetare pentru dezvoltarea de capabilități de streaming inteligente, pe bandă largă.

Noile tehnologii dezvoltate în urma programului de cercetare vor fi integrate în automobilele autonome ale companiei.
Posibilitățile de conectivitate ale automobilului autonom anunțate de Ericsson utilizează tehnici creative pentru a asigura conținut media de înaltă calitate pentru mașinile ce se conduc singure, în special pe autostrăzile cu limite mari de viteze.

Acest mediu reprezintă o provocare  deosebită deoarece lățimea de bandă și modul de administrare a datelor nu pot suporta volume mari de date în situații cu viteze crescute.DailyBusiness Video: Volvo


În timp ce acoperirea rețelelor este puternică în zone fixe, acesta nu este constantă pe autostrăzi și doar o cantitate limitată de date poate fi stocată într-o mașină.


Ericsson colaborează cu Volvo încă din 2013, Connected Vehicle Cloud (CVC) fiind bazat pe platforma Multiservice Delivery a Ericsson. CVC oferă informații, aplicații și servicii de comunicare pentru noile automobile Volvo.

Platforma Ericsson va susține interfețe de programare pentru aplicații open source (APIs) Platforma API a Ericsson va susține partenerii din industrie în dezvoltarea ecosistemelor încorporate în automobile.

Aceasta creează o rețea ce combină date și analize pentru a oferi un conținut media bogat și informații personalizate pentru automobilele autonome. Folosind capacități cheie precum segmentarea video, optimizarea rețelei și înțelegerea traficului de date în timp real, platforma oferă o experiență de vizionare a conținutului media fără pauze și întârzieri. De asemenea, aceasta susține multiplii parteneri pentru crearea unui ecosistem de aplicații care să răspundă nevoilor șoferilor.

„Platforma Ericsson poate folosi analiza datelor pentru o gamă extinsă de utilizări, inclusiv sugestii de conținut media pentru a acoperi întreaga durată a unui drum cu mașina”, a menționat Diomedes Kastanis, CTO Software Solutions, Ericsson.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Ianuarie 2020, 04:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter