AUTO

Producatorul chinez al unor vehicule inspirate din filme SF s-ar putea lansa in Romania

22 octombrie 2014, ora 13:13, autor(i): Madalina Pana 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto: viralnova.com
foto: viralnova.com
O companie din China specializata in productia de vehicule electrice cu o singura roata ar putea intra in curand si pe piata din Romania.

Changzhou Airwheel Technology a depus cerere la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) in vederea inregistrarii brandului "Airwheel". 

Marca este inregistrata pentru clasa de produse 12, ce cuprinde printre altele vehicule electrice, biciclete electrice si mopede.

Tinand cont de acest demers de la OSIM, este posibil ca producatorul chinez sa se lanseze oficial pe piata locala, eventual prin intermediul unor distribuitori.

Pe site-ul Alibaba, produsele Airwheel sunt vandute engros. Printre modele se gaseste si unul precum cel din imaginea de mai jos, denumit scooter.


Scooterul Airwheel S3 ajunge la o viteza maxima de deplasare de 18 km/ora si cantareste mai putin de 23 de kilograme.Acesta poate parcurge intre 18 si 65 de kilometru dupa ce a fost incarcat timp de 3 pana la 7 ore.

Pe site-ul Alibaba, chinezii mai mentioneaza ca sunt lideri in industria monociclului electric cu auto-echilibrare, Airwheel avand o cota de piata de 60%, cu exporturi in peste 60 de tari. In plus, compania si-a construit deja o retea de distribuitori la nivel mondial, in 35 de tari.

De asemenea, produsele Airwheel sunt scoase la vanzare si pe Ebay, cu preturi incepand de la circa 400 de dolari si pana la 4.000 de dolari.

Testat de curieri in Marea Britanie

Despre aceste vehicule SF a scris luna trecuta si cotidianul britanic DailyMail. Imaginea traditionala a postasilor si agentilor de curierat care folosesc biciclete sau dubite pentru a se deplasa in interes de serviciu ar putea ramane de domeniul trecutului, daca noul vehicul electric revolutionar va avea succes.

Noile livrari vor fi efectuate in stil sciene fiction, cu aceste mijloace de transport eco-friendly, ce le permite utilizatorilor sa mearga pe oriunde au acces si pietonii, inclusiv pe nisip sau sosele neasfaltate.

Angajati ai Whistl, fosta TNT Post, au inceput sa testeze noul gadget in Londra, Manchester, Liverpool si Birmingham, spun jurnalistii de la DailyMail.

DailyBusiness Video: Airwheel

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 18:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter