AUTO

Uber ajunge la Brasov

18 noiembrie 2016, ora 00:46 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Marius_Vintila_rider_0_Uber_Brasov (1) (1) (1).jpg
Uber, aplicația de ridesharing care pune în legătură pasageri cu șoferi parteneri care vor să împartă o cursă, este disponibilă în Brașov începând de joi.

Toți cei care nu au încercat serviciul până acum vor avea prima cursă gratuită, în limita a 30 de lei, dacă își fac un cont Uber pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul Brasov.

“Brașov este un oraș în plină dezvoltare și are nevoie de alternative inteligente. Același interes mare îl vedem și la Timișoara, unde sperăm să lansăm în curând”, a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicație, fără numerar și fără bacșis. După fiecare cursă, utilizatorii au acces online la factura fiscală.Tarifele în Brașov pornesc de la 1,5 lei/kilometru. Astfel, o cursă de la gară până la Piața Sfatului va fi de aproximativ 8 de lei, în condiții de trafic normal.

Datorită tehnologiei, Uber oferă una din cele mai sigure călătorii prin oraș. Cursele cu Uber nu sunt anonime, întrucât atât pasagerii cât și șoferii parteneri sunt înregistrați pe platformă. În plus, pasagerii știu mereu unde se află pe hartă și dacă sunt pe ruta corectă sau nu.

Uber are de asemenea o echipa care răspunde 24/7 în cazul unor incidente. Toți șoferii parteneri colaborează cu Uber prin intermediul unor entități fiscale (companii înregistrate sau PFA) și trec printr-o verificare menită să asigure siguranța serviciului.

Șoferii care își doresc să devină micro-antreprenori și să câștige venituri suplimentare conducând propria mașină sunt invitați să se înregistreze și să devină parteneri pe Uber.com.

Tot ce trebuie să știi pentru a merge cu Uber în Brașov:

● Descarcă din timp aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store
● Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ți cont și înregistrează un card bancar
● Deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uber-ul tău vine spre tine, în timp real
● La destinație, nu mai e nevoie de altceva. Plata se face electronic prin aplicație și nu trebuie să lași bacșiș
● Imediat după, vei primi pe email un sumar al cursei - suma, distanța, traseul, cine te-a dus la destinație. De asemenea, facturile fiscale pot fi accesate intrând în contul tău pe riders.uber.com/mytrips (click pe cursă, click pe 'vezi detalii și apoi 'descarcă factură').
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 01:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter