BURSE

Pretul ofertei Transgaz, peste aproximativ doua saptamani

11 octombrie 2012, ora 07:22 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gazeconductele1.jpg
Guvernul a aprobat, ieri, memorandumul privind oferta secundara de vanzare a unui pachet de 15% din actiunile Transgaz. Surse guvernamentale ne-au spus ca peste doua-trei saptamani, Executivul va decide data la care va avea loc oferta si pretul minim.

Sursele noastre sustin ca memorandumul de ieri contine doar structura ofertei publice. Andrei Zaharescu a declarat, ieri, dupa sedinta de Guvern, ca, potrivit memorandumului, cifra reprezentand nivelul de subscriere la care se stabileste pretul ofertei pentru transa investitorilor institutionali este de 150%.

Statul s-a angajat, in acordul cu FMI, sa vanda pe bursa participatii la unele companii, printre care si un pachet de 15% din actiunile Transgaz, Nuclerelectrica (10%) si Hidroelectrica (10%). Prospectul ofertei Trans-gaz este deja in analiza la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM). Lansarea procedurilor pentru vanzarea a 15% din Transgaz era una dintre conditiile pentru aprobarea celei de-a sasea evaluari a acordului preventiv in board-ul director al FMI. Evaluarea a fost aprobata la finele lunii septembrie, relateazaBursa.ro.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter