CARIERE

Cei 3 manageri romani promovati de Unilever incepand cu 1 iulie

16 iunie 2015, ora 14:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
promovare.jpg
Unilever South Central Europe (USCE) anunta schimbari in echipa de leadership, incepand cu 1 iulie 2015.

Dan Oprescu, Brand Building Director Unilever South Central Europe & Central Eastern Europe Laundry si membru in boardul USCE, va prelua o pozitie regionala, in Europa Centrala si de Est (CEE), fiind promovat in functia de Director Baking Cooking Spreads CEE. Dan Oprescu va face parte din echipa de leadership Europeana.

Ana Maria Paslaru, Brand Building Foods & Ice Cream Leader Unilever South Central Europe, preia, in urma promovarii, functia de Brand Building Director Home Personal Care USCE & CEE Laundry si va deveni membru in boardul USCE. Ana Maria va coordona activitatea Diviziei Home & Personal Care din Unilever South Central Europe si activitatea brandurilor de detergent si balsam de rufe din Europa Centrala si de Est.

Alma Dinu, Senior Brand Building Manager Personal Care Category, a fost promovata Brand Building  Foods & Ice Cream Leader USCE si va coordona activitatea brandurilor Unilever din regiune din diviziile Foods & Refreshment: Delikat, Knorr, Hellmann’s, Lipton, Algida, Big Milk, Napoca, Magnum.Unilever este unul dintre furnizorii mondiali de produse alimentare, produse pentru casa si de ingrijire personala, cu vanzari in peste 190 de tari. Produsele companiei ajung la doua miliarde de consumatori pe zi. Compania are 172.000 de angajati si a generat vanzari de 48,4 miliarde euroin 2014. 

Mai mult de jumatate (57%) din amprenta companiei este prezenta in pietele emergente si in curs de dezvoltare. Unilever are mai mult de 400 de branduri care se regasesc in casele din intreaga lume, incluzand produse precum: Dove, Knorr, Domestos, Hellmann’s, Lipton, Wall, PG Tips, Ben & Jerry, Marmite, Magnum si Axe.

Unilever se situeaza in top 3 cel mai cautat angajator din toate domeniile, realizat de LinkedIn.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 15 Mai 2021, 17:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter