COMPANII, CARIERE

Remus Borza, inlocuit cu un fost director E.ON in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica

04 decembrie 2013, ora 10:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
borza.jpg
George Cristodorescu, director general adjunct in cadrul E.ON Romania pana in luna septembrie, a fost numit marti presedinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, se arata intr-un comunicat transmis de producatorul de energie.

Licentiat in economie/administrarea afacerilor la Universitatea Worms din Germania, Cristodorescu,cetatean german,a ocupat pana in luna septembrie functia de director general adjunct in cadrul E.ON Romania, potrivit Mediafax.

AGA producatorului de electricitate a numit vineri cinci noi membri in Consiliul de Supraveghere (CS), iar doi au fost realesi. Noii membri in CS sunt Victor Cionga (fost director general al Bursei de Valori Bucuresti), Adrian Rusu, (director in Transelectrica), George Cristodorescu (fost director in E.ON Romania), Mihaela Preda (angajata la Directia de Privatizare din Departamentul pentru Energie) si Gheorghe Stirbu (director general al companiei farmaceutice Egis Romania).

Din CS nu mai fac parte Remus Borza (fost presedinte), Remus Vulpescu, Elena Popescu si Gabriela Sandu. Borza si Vulpescu au anuntat anterior ca nu vor mai candida pentru pozitii in CS.

AvocatulRemus Borzaa anuntat la inceputul lunii noiembrie canu va mai candidapentru un nou mandat in aceasta structura de conducere a producatorului de electricitate, dupa ce ii va expira mandatul."Mandatul imi expira in doua-trei saptamani, dar nu voi mai candida. Mi-a ajuns", a declarat Borza.

El a fost ales presedinte al Consiliului de Supraveghere alHidroelectricain luna iulie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 02:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter