- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Când își deschide porțile cea mai nouă stațiune balneară din România. Investiția se ridică la suma uriașă de 8 milioane de euro

26 Apr, 12:01 • Lupu Alexandra
Este oficial! Cea mai nouă stațiune balneară din România se deschide în acest an. Iată care sunt primele informații.
Când își deschide porțile cea mai nouă stațiune balneară din România. Investiția se ridică la suma uriașă de 8 milioane de euro

Complexul „Băile Sărate”, cea mai nouă stațiune balneară din România, se va deschide pe parcursul acestui an. Așa cum relatează ziare.com, a fost anunțată data oficială la care investiția de 8 milioane de euro va da roade.

Când se deschide cea mai nouă stațiune balneară

Cea mai nouă stațiune balneară din România va fi inaugurată pe parcursul acestui an. Concret, complexul „Băile Sărate” își va deschide porțile pentru public pe data de 13 mai a acestui an. Ultimele informații arată că investiția pentru acest proiect atinge o sumă uriașă: nu mai puțin de 8 milioane de euro.

La ora actuală, societatea care administrează complexul este în plin proces de angajare a personalului. Așa cum prevede organigrama, vor fi disponibile 70 de posturi, de la casieri, recepționeri, muncitori și până la asistente și medici.

Mai mult decât atât, au fost anunțate tarifele pentru serviciile oferite de cea mai nouă stațiune balneară din România. Un bilet pentru o zi va costa 60 lei pentru adulți, de luni și până vineri. Tichetul va valora 70 lei pentru zilele de sâmbătă și duminică. Totodată, copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani vor plăti 35 lei pe zi, iar cei mai mici de 7 au intrarea gratuită în baza de tratament.

Citește și: Cea mai mare clădire de birouri din România este la Iași! 13 companii și-au stabilit deja sediul la Palas Campus. „Faceţi din Iaşi Silicon Valley al României! Se poate!”

Ultimele informații arată că există și tarife pentru un interval de 1 – 4 ore, respectiv, 45 lei pentru adulți și 25 pentru copii. Depășirea perioadei menționate va fi taxată suplimentar, în felul următor: 3 lei pentru primele 20 minute, și la fel de bine, câte 10 lei pentru fiecare 30 minute.

Complexul „Băile Sărate”, stațiune balneară
Complexul „Băile Sărate”, stațiune balneară

Românii interesați pot face un abonament la cea mai nouă stațiune balneară din România. Perioada minimă este de 7 zile, iar prețurile sunt următoarele: 50 lei pe zi pentru adulți, respectiv, 25 pe zi pentru copii. Abonamentele de până la 20 zile vor fi valabile maximum 45 zile de la data emiterii. Totodată, cele de peste 20 zile au o valabilitate de 90 zile. Serviciile medicale costă între 5 și 200 lei. Măsurarea tensiunii arteriale va fi cel mai ieftin serviciu, iar consultul inițial medical primar și ecografiile vor fi cele mai scumpe îngrijiri medicale în baza de tratament.

EKG-ul va fi taxat cu 10 lei. În același timp, un referat medical va valora 100 lei. Pentru ședințele de kinetoterapie în cea mai nouă stațiune balneară din România, românii trebuie să achite 50 lei / ședință, a cărui durată este de 20 – 30 minute.

Serviciul „kineso taping” va fi taxat cu 30 lei. Complexul va avea încheiat un contract și cu Casa de Pensii și Casa de Asigurări de Sănătate. Acest lucru va permite derularea și desfășurarea unor proceduri gratuite de tratament.

Vezi și: Primul spital paneuropean în România! Comisia Europeană alocă peste 106 milioane euro pentru proiectul care îmbunătățește îngrijirile medicale pentru români în caz de dezastre